Η Λάουρα Νάργες παραδέχτηκε τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο – “Επήλθε μετά από κοινή απόφαση!”

Η Λάουρα Νάργες καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στην αυστηρή Γερμανίδα και την αυθόρμητη Ελληνίδα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καταστάσεις την αναγκάζουν να δημιουργεί αποστάσεις, ενώ αποκαλύπτει στο PEOPLE ότι η τελευταία φορά που «σήκωσε τοίχο» ήταν πριν από δύο μήνες.

Τι έγινε;

Άλλαξα σελίδα στη ζωή μου και βαδίζω πια σε ένα καινούριο μονοπάτι, μόνη μου.

Γιατί κοκκίνισες τόσο πολύ;

Δεν ξέρω. (γέλια) Είναι ένα μονοπάτι διαφορετικό, που έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά επιλέγω τη θετική σκέψη και αυτή που μου λέει να το διερευνήσω.

Όταν ένα κορίτσι κάνει μια σχέση, τις περισσότερες φορές σκέφτεται το μέλλον, σε αντίθεση με τους άντρες, που είναι πιο πολύ του παρόντος. Εσύ έβλεπες την προοπτική ή ήσουν πιο cool;

Δεν μπαίνω σε ένα δεσμό απλά για υπάρχω εκεί. Επενδύω στις αληθινές σχέσεις. Το πού θα καταλήξει, όμως, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Δεν γίνεται να κάνεις σχέδια από μόνος σου.

Μετά το τέλος μιας σχέσης κάνεις αυτοκριτική;

Εννοείται. Και κατά τη διάρκεια της σχέσης είναι καλή η αυτοκριτική. Όταν πηγαίνεις για ύπνο, να σκέφτεσαι «Τι έκανα σήμερα, μια καλή πράξη, ένα λάθος, ποιον στενοχώρησα;». Πρόκειται για μια διαδικασία που επαναλαμβάνω σε καθημερινή βάση, για να είμαι εντάξει κυρίως με τον εαυτό μου, να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, να είμαι OK με τους άλλους, γιατί θέλω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και να είναι καλύτερα τα πράγματα αύριο. Υπάρχουν πολλοί που λένε «εμένα μου τυχαίνουν κακοί άνθρωποι στη ζωή». Αυτό συμβαίνει γιατί δεν δουλεύουν με τον εαυτό τους και έτσι πέφτουν συνεχώς στην ίδια παγίδα.

Στη δική σου περίπτωση τι συνέβη;

Ήταν ένας βελούδινος χωρισμός που επήλθε μετά από κοινή απόφαση. Επομένως, μέσα από αυτό μπορώ πραγματικά να κρατήσω μόνο τα καλύτερα. Ο Μιχάλης είναι και θα είναι ένας άνθρωπος –επειδή υπήρχε και υπάρχει πολλή αγάπη– που θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Δεν είναι λογικό; Μοιράζεσαι με κάποιον σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη ζωή σου, έντονες και μαγικές στιγμές. Περνάς και κακές, αλλά ακόμα κι αυτές έχουν σημασία. Επομένως δένεσαι. Υπάρχεις μαζί του σε πολλές φάσεις και καταστάσεις. Δεν είναι άδικο να είσαι τόσο αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι σε αυτό επειδή αποφασίσατε από κοινού να λήξει; Θεωρώ ότι αξίζει στη σχέση που είχαμε το θετικό point of view.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής!

Read More

And More