Η Λάουρα Νάργες στο WebTV του ΑΝΤ1!

Από εκεί που όλοι είχαμε πιστέψει πως η Λάουρα Νάργες θα ήταν το καλοκαιρινό κορίτσι του Alpha αναλαμβάνοντας από τις αρχές Ιουλίου την παρουσίαση του θερινού νεανικού μαγκαζίνο του σταθμού, μαζί με την Ελένη Τσολάκη, τελικά τα πλάνα άλλαξαν.

Το τηλεοπτικό αεράκι φύσηξε… αντίστροφα και έτσι η Λάουρα βρέθηκε να επιστρέφει στον ΑΝΤ1, όπου και αναλαμβάνει στο WebTV του Ομίλου, την δική της εκπομπή. Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού :

«City Hopping»
με τη Λάουρα Νάργες

@thens by… social media. @νακαλύψτε την!
Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο ANT1 WEBTV plus

Super συναυλίες, καλλιτεχνικές εκθέσεις, fashion shows, alternative στέκια, trendy bars, εμπνευσμένες γεύσεις, lifestyle με φιλοσοφία, shopping με άποψη, ξεχωριστά θεατρικά δρώμενα και events, νέα σημεία αναφοράς, άγνωστα locations που έχουν… “κάτι να πουν”.
Αν μέχρι σήμερα δεν γνωρίζατε πόσες συναρπαστικές επιλογές μπορεί να προσφέρει το urban lifestyle, κάντε follow τη Λάουρα Νάργες και γνωρίστε την Αθήνα σ’ ένα διαδραστικό storytelling… σκέτη αποκάλυψη!

Η πρωτοποριακή εκπομπή του ANT1 WEBTV plus «City Hopping» έχει κυρίως interactive χαρακτήρα και στόχο να ανακαλύπτει και να παρουσιάζει όλα τα ultra hot spots της Αθήνας. Η Λάουρα Νάργες, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με σύμμαχο το κινητό της και τη βοήθεια των social media, γίνεται η πιο ψαγμένη City Hopper που «ξετρυπώνει» για εσάς και μαζί με εσάς, τα πιο cool happenings, τα best moments και τα new trends. Μέσα από τις ξεχωριστές διαδρομές της, δοκιμάζει και προτείνει σε κάθε ένα από τα 15λεπτα επεισόδια, νέους τρόπους για να εμπλουτίζετε την καθημερινή σας agenda με ό,τι γίνεται “talk of the town”.

Ανεβάζοντας στη συνέχεια τις φωτογραφίες της στο Instagram, ανταλλάσσει σχόλια στο Facebook με τους fans και μοιράζεται tips στο Twitter. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι της εκπομπής κάνουν share τις δικές τους προτάσεις με στόχο να συστήσουν μέρη που αξίζουν πολλά… “likes”! Μέσα από αυτή τη διαδραστική επικοινωνία, το «City Hopping» δημιουργεί ένα μοναδικό social buzz και ταυτόχρονα, γίνεται ο πιο ενημερωμένος ψηφιακός οδηγός διασκέδασης.

Μοιραστείτε φωτογραφίες, διαδώστε τα “must”, στείλτε προτάσεις, ανακαλύψτε νέες τάσεις, γνωρίστε όλα τα hot spots. Τώρα, όλοι οι fans της Αθήνας, γίνονται City Hoppers και μια μεγάλη παρέα, μέσω:

Instagram: @City_hopping
Twitter: @City_hopping
Facebook: @City_hopping

«City Hopping» με τη Λάουρα Νάργες κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1 WEB TV plus www.antenna.gr/cityhopping

Read More

And More