Η λαχτάρα του Γιάννη Σπαλιάρα! Πως σώθηκε από θαύμα

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε αυτές τις μέρες ο Γιάννης Σπαλιάρας που τράκαρε με το αυτοκίνητό του στην παραλιακή. Το γνωστό μοντέλο σώθηκε από θαύμα, μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχε.
Όλα ξεκίνησαν προχθές το βράδυ, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε βγει να διασκεδάσει στο γνωστό μαγαζί “Friends” που τραγουδά η Ειρήνη Μερκούρη στην παραλιακή. Όταν έφυγε από το μαγαζί για να επιστρέψει σπίτι του δεν ήξερε τι τον περίμενε τις επόμενες ώρες.
Συγκεκριμένα μπροστά από το νυχτερινό χώρο “Αστέρια” συγκρούστηκε με δυο διερχόμενα αυτοκίνητα. Προς το παρόν είναι άγνωστες οι αιτίες της σύγκρουσης, το μόνο που είναι σίγουρο όμως είναι ότι στο σημείο προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση για αρκετή ώρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” το αυτοκίνητο του Σπαλιάρα έμεινε ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου, ενώ κομμάτια από το μπροστινό του μέρος κάλυψαν το οδόστρωμα. Αμέσως έσπεσαν οι άντρες της Τροχαίας για να καταγράψουν το περιστατικό και ήρθε γερανός για να μετακινηθεί το αυτοκίνητο του ηθοποιού.
Ευτυχώς, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, αν και υπέστει μεγάλο σοκ. “Είχα άγιο και δεν έπαθα τίποτα. Άνοιξε έγκαιρα ο αερόσακός μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More