“Η λέξη που δεν λες”: Βραβεύθηκε η συγκλονιστική σειρά του Alpha!

“Η λέξη που δεν λες”… Η συγκλονιστική σειρά του Alpha που έχει έρθει και έχει πλημμυρίσει τους δέκτες μας με συναίσθημα, η κορυφαία παραγωγή του φετινού τηλεοπτικού χειμώνα που ήρθε κι άγγιξε στις καρδιές μας, βραβεύθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ο ALPHA βραβεύτηκε από το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου για την πρωτοβουλία του να αναδείξει το θέμα του αυτισμού στην ελληνική κοινωνία, μέσα από τη σειρά “Η λέξη που δε λες”. Το βραβείο παρέλαβε ο ηθοποιός της σειράς Βασίλης Μπισμπίκης.

Με βραβείο τιμήθηκε και η εταιρεία παραγωγής INDIGO VIEW. Το βραβείο παρέλαβε η Όλγα Παναγοπούλου – Σορμαϊνη (συντονισμός παραγωγής)

Το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου ιδρύθηκε το 1996 στη Χίο, ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, και έχει στηρίξει περισσότερους από 5.300 εξυπηρετούμενους (παιδιά, ενήλικες και τις οικογένειές τους).

Σκοπός του κέντρου είναι η ποιοτική παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στους τομείς της Ψυχικής Υγείας και της Ειδικής Αγωγής, στη Χίο και την Αττική.

Πρόεδρος του Κέντρου είναι η κα Παρασκευή Σιδηροφάγη.

Read More

And More