Η Λένα Μαντά στο “Μαζί σου”: “Όταν αρρώστησε ο άνδρας μου νόμιζα ότι ήρθε η συντέλεια”!

Τη συγγραφέα των best seller Λένα Μαντά, που έχει πουλήσει στην καριέρα της πάνω από δυο εκατομμύρια βιβλία, φιλοξένησε σήμερα στο πλατό του Μαζί σου η Τατιάνα Στεφανίδου! Η διάσημη συγγραφέας μίλησε για τα βιβλία της αλλά και για τον σύζυγό της με τον οποίο έχει ένα ευτυχισμένο γάμο εδώ και 37 ολόκληρα χρόνια!

Η Λένα εξομολογήθηκε ότι είναι “καυγατζού” αλλά ο σύζυγός της Γιώργος είναι τόσο ήρεμος που πάντα της έλεγε ότι για να γίνει τσακωμός χρειάζονται δυο, αλλά εκείνος δεν είναι διατεθειμένος. Οπότε έτσι κρατήθηκε η ισορροπία στο σπίτι της

Η Λένα Μαντά, εξομολογήθηκε όμως και όσα δύσκολα πέρασε όταν πριν λίγο καιρό, ο σύζυγός της είχε ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας:

“Όταν ακούς για μια σοβαρή πάθηση λίγο αρχίζεις και προετοιμάζεσαι… ότι μπορεί και να μην… Ξαφνικά ο γιατρός βγήκε και μου είπε ότι είναι διαχωριστικό ανεύρυσμα, μπαίνει χειρουργείο και το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να πεθάνει. Και το κακό ποιό είναι; Να μείνει ανάπηρος, να πάθει εγκεφαλικό… Δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε κάποιες παρενέργειες αλλά είναι καλά. Μετά την επέμβαση ο χειρουργος του μου είχε πει ότι τέτοιες εγχειρήσεις δεν τις θέλει κανείς στο χειρουργικό του τραπέζι του”… είπε η Λένα Μαντά

“Περάσαμε δυο εξαιρετικά δύσκολους μήνες… Η αποθεραπεία του ήταν δύσκολη κυρίως στο μυαλό που πειράχθηκε λίγο στην επέμβαση. Απο κει και μετά όμως είμαστε καλά” είπε η συγγραφέας στην Τατιάνα για τη δύσκολη περιπέτεια υγείας του συζύγου της!

Δες το βίντεο

Read More

And More