Ι. Λίλη- Θ. Ζαγοράκης: Όλη η αλήθεια για τις φήμες χωρισμού

Όλο και πιο έντονες γίνονται τις τελευταίες μέρες οι φήμες και τα δημοσιεύματα ότι η Ιωάννα Λίλη και ο θρύλος του ποδοσφαίρου Θοδωρής Ζαγοράκης, αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους του μετά από 7 χρόνια γάμου. Τα δημοσιεύματα μάλιστα έκαναν λόγο για καυγάδες του ζευγαριού.

O γνωστός Rr manager, Χάρης Σιανίδης, αγαπημένος φίλος της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη εδώ και πολλά χρόνια μίλησε στο TLIFE και έδωσε ένα τέλος στις φήμες και τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το ζευγάρι χωρίζει και ότι η Ιωάννα εγκατέλειψε το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

“Είναι κρίμα να ακούγονται όλα αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί προσπαθούν να κατακρεουργήσουν την Ιωάννα, που δεν έχει βήμα να μιλήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η Ιωάννα και ο σύζυγός της, ζουν μια ήσυχη οικογενειακή ζωή στη Θεσσαλονίκη. Λυπάμαι γιατί αυτοί οι δυο άνθρωποι έχουν πραγματικά μια οικογένεια υπόδειγμα, με πολύ ήθος και είναι κρίμα να διαταράσσουν την οικογενειακή γαλήνη τους. Έχουν και δυο παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο”…

” Tόσο η Ιωάννα όσο και ο Θοδωρής έχουν στεναχωρηθεί πολύ με όλα όσα γράφτηκαν γιατί δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα, έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και δεν έχει πειράξει κανένα. Ας αφήσουν επιτέλους τους εύκολους στόχους. Και η Ιωάννα είναι ένας εύκολος στόχος” : δηλώνει στο TLIFE ο γνωστός pr manager. “Το ζευγάρι είναι καλά και είναι μαζί”

Read More

And More