Η λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη σε μια διαφορετική συνέντευξη: Ο λόγος που δεν έκανε παιδιά, ο γάμος και η δημοσιότητα στη ζωή της (video)

Η Ματίνα Παγώνη, η λοιμωξιολόγος που μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας για να μας ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη για το Happy Day.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δημοσιότητα και πώς τη διαχειρίζεται, τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδί και τον γάμο της που διαρκεί πολλά χρόνια.

«Το έχω διαπιστώσει κι εγώ και είναι ευχάριστο… Στο σούπερ μάρκετ και στη λαϊκή με σταματάνε και με ρωτάνε τι θα γίνει και πότε θα βγουν έξω. Είναι ερωτήσεις καθημερινότητας που είναι και η ίδια μας η ζωή. Μου έχει λείψει τώρα με τον κορονοϊό να βγαίνω με τις φίλες μου να πάμε κάπου να φάμε και να διασκεδάσουμε» είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη.

Σχετικά με τον γάμο της είπε: «Είμαι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένη. Ο άντρας μου είναι γιατρός και γνωριστήκαμε έτσι. Είμαι πάρα πολύ προσεχτική μέσα στο σπίτι. Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα, να μη μετακινηθεί κάτι, μαγειρεύω μία ή δύο φορές την εβδομάδα».

Ποιος είναι ο λόγος, όμως, που δεν έκανε παιδιά; Η ίδια εξομολογήθηκε: «Είναι ένα θέμα που δεν το έχω συζητήσει αλλά τώρα θα το πω. Όσον αφορά στα θέματα των παιδιών μου αρέσει να παίζω μαζί τους για λίγο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη μητέρα τους και πρέπει να είναι συνέχεια μαζί τους μέχρι να μεγαλώσουν. Επομένως, αν η μητέρα δεν έχει χρόνο, το να κάνεις ένα παιδί και το μεγαλώνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες ή μία γυναίκα, είμαι κάθετα αντίθετη».

Ακόμα αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις και το διαφορετικό ρεβεγιόν που θα κάνει τις φετινές γιορτές.

Δες το βίντεο με την εκ βαθέων εξομολόγησή της:

Read More

And More