Η “Λόρα” από το “Μικρό σπίτι στο λιβάδι” κατεβαίνει στην πολιτική

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Melissa Gilbert η μικρή Λόρα από την οικογενειακή σειρά “Το μικρό σπίτι στο λιβάδι”, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική και θα διεκδικήσει μια έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις επόμενες εκλογές.

Στα 51 της χρόνια πλέον, η Gilbert, που ενσάρκωνε το κοριτσάκι με τις μακριές πλεξούδες και τις φακίδες από το 1974 μέχρι το 1983, θα είναι υποψήφια με τους Δημοκρατικούς και ελπίζει ότι θα αρπάξει την έδρα από τους Ρεπουμπλικάνους στην 8η περιφέρεια του Michigan, στις εκλογές που θα γίνουν τον Νοέμβριο του 2016.

Στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι θέτει υποψηφιότητα για να μπορέσει να βελτιώσει έστω και λίγο τη ζωή όλων των οικογενειών που έμειναν στο περιθώριο κατά τη διάρκεια της οικονομικής στασιμότητας. Πιστεύω ότι η ανοικοδόμηση της οικονομίας είναι μια ομαδική δουλειά και χρειαζόμαστε μια φρέσκια ματιά για να τα καταφέρουμε, πρόσθεσε.

Η Melissa Gilbert δεν έχει πολιτική εμπειρία, ωστόσο ήταν δύο φορές πρόεδρος του πανίσχυρου συνδικάτου των ηθοποιών του κινηματογράφου, του γνωστού Screen Actors Guild. Ο διασημότερος πρόεδρος του σωματείου αυτού ήταν ο Ronald Reagan που αρκετά χρόνια μετά την ολοκλήρωση της θητείας του εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μολονότι είναι γνωστή κυρίως για το ρόλο της δευτερότοκης κόρης του Charles και της Caroline Ingalls , έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Κανένας από τους ρόλους αυτούς όμως δεν ήταν ισάξιος της Λόρας που βασίστηκε στα απομνημονεύματα και τις περιπέτειες της πραγματικής Laura Elizabeth Ingalls Wilder στην αμερικανική Δύση στα τέλη του 19ου αιώνα.

Το σίριαλ και τα βιβλία της Ingalls Wilder γνωρίζουν ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ. Στα τέλη 2014 η έκδοση της αυθεντικής αυτοβιογραφίας της έγινε αναπάντεχα το εκδοτικό φαινόμενο της χρονιάς.

Read More

And More