Η M. Carey δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών της!

Έχουν περάσει έξι ολόκληροι μήνες από την ημέρα που η Μariah Carey έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της, Morocan και Monroe. Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια διάλεξε τώρα να δείξει στους αγαπημένους της fans φωτογραφίες των παιδιών της και μάλιστα, πολλές! Η Mariah Carey δεν έδωσε τις φωτογραφίες στον τύπο όπως θα περίμενε κανείς, αλλά δημιούργησε για αυτόν τον σκοπό ένα site, το dembabies.com. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύονται φωτογραφίες των μωρών.

Στο site υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες που δείχνουν τα μωρά της να φορούν μπουρνούζια και να παίζουν με παπάκια όταν έχουν μόλις βγει από το μπάνιο αλλά και την ίδια την Μariah Carey με τον σύντροφό της Nick Cannon να είναι μεταμφιεσμένοι και να κρατούν τα μωρά στην αγκαλιά τους…

Οι δυο τους έγραψαν στο site, χαρακτηριστικά: “Ψάχναμε πολύ καιρό πώς να δημοσιεύσουμε τις πρώτες φωτογραφίες των μωρών μας. Δεν θέλαμε να κάνουμε το κλασικό, να τις δώσουμε στον τύπο (όχι, φυσικά ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό!). Έτσι, αποφασίσουμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία της οικογένειας με ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ”.

Και συνεχίζουν γράφοντας: “Η μητρότητα και η πατρότητα είναι η πιο συγκλονιστική εμπειρία που σου αλλάζει όλη σου την ζωή. Δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λόγια την αγάπη που νιώθουμε για αυτά τα δύο πλάσματα”.

Η Mariah και ο Nick ανέβασαν αυτό το site αφού τα δύο μωρά τους έκαναν το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο στο show της Barbara Walters το προηγούμενο βράδυ.

Στο show αυτό οι δύο ευτυχισμένοι γονείς άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού τους και μίλησαν για την συγκλονιστική εμπειρία τους ως γονείς.

Μάλιστα, οι γονείς τους διάλεξαν για τα δίδυμα Roc και Roe όπως τα φωνάζουν, επίσημη ενδυμασία. Ο μικρός εμφανίστηκε με ένα επίσημο ανοιχτό καφέ κοστούμι ενώ η Monroe η οποία πήρε το όνομά της από την Marilyn εμφανίστηκε με μπεζ φόρεμα με τούλι.

Σε όλη την διάρκεια της εκπομπής τα μικρά φαίνεται να απολάμβαναν την διαδικασία, ενώ ο γιος της Mariah το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα όταν η μαμά του του τραγούδησε. “Ανταποκρίνονται στην μουσική!”, είπε η Mariah ενώ ο σύζυγός της φάνηκε να παίρνει άλλη θέση: “Θέλουμε να κάνουν σημαντικές καριέρες από το να ασχοληθούν με την ψυχαγωγία. Η εκπαίδευσή τους είναι αυτή που προέχει”, είπε.

Επιπλέον, το ζευγάρι μίλησε για την πολύ άσχημη και επίπονη εγκυμοσύνη που είχε η Mariah αλλά και για την μεταξύ τους σχέση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008, ενώ αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της διάσημης τραγουδίστριας μετά τον παραγωγό Tommy Motola. “Είχα πολύ άσχημη εμπειρία και φοβόμουν τον γάμο”, είπε η ίδια στο show αλλά δήλωσε ότι πλέον διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Στη συνέχεια ο Nick έκανε αναπαράσταση της πρότασης γάμου που έκανε στην σύζυγό του ενώ έδειξαν για πρώτη φορά και το σπίτι τους που θυμίζει μικρό παλάτι…

Read More

And More