Η Μ. Μανιάνι στο TLIFE: Έτρεχαν δάκρυα χαράς όταν πήρα αγκαλιά την κορούλα μου!

Η Μιρέλλα Μανιάνι έφερε το Σάββατο στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.800 γραμμαρίων! Το φύλο το μωρού της το είχαμε μάθει πρώτοι στο TLIFE και από τότε φαινόταν ο ενθουσιασμός της “χάλκινης” Ολυμπιονίκη του 2004!

Πετύχαμε την κυρία Μανιάνι να θηλάζει την κορούλα της: “Όλη μέρα κι όλη νύχτα, αυτό γίνεται! Την θηλάζω, την έχω αγκαλιά, την προσέχω… Είναι εύκολη γενικά αλλά όταν κλαίει σημαίνει ότι πεινάει! (γέλια) Δεν θέλω να πίνει άλλο γάλα, άντε ελάχιστο συμπλήρωμα να παίρνει…”

Όσο για την γέννηση της μικρής: “Γέννησα με καισαρική. Δεν είχα κλείσει ημερομηνία. Ένα βράδυ πριν μας είπε ο γιατρός ότι είμαι έτοιμη και πως δεν χρειαζόταν να περιμένουμε άλλο. Ανυπομονούσαμε κι εμείς… Την επόμενη μέρα μπήκα στο μαιευτήριο και γέννησα!”

Τα πρώτα συναισθήματα: “Το συναίσθημα δεν περιγράφεται… Την βλέπεις και τρέχουν τα δάκρυα από χαρά από μόνα τους! Αν δεν γίνεις μάνα δεν μπορείς να καταλάβεις… Δεν το πίστευα!”

Πώς θα την βαφτίσουν; “Θα την πούμε Μαρία. Θα πάρει το όνομα της μητέρας του Γιάννη!”

Σε ποιον μοιάζει; “Το μωράκι έχει ανοιχτά χρώματα, λευκή επιδερμίδα. Τα μαλλάκια είναι καστανά αλλά δεν ξέρουμε ακόμη… Και τα ματάκια τα άνοιξε, είναι μπλε σκούρο, αλλά όπως όλων των μωρών! Ίσως αυτό αλλάξει… Θα δούμε!”

Θέλει κι άλλα παιδάκια: “Το… ροζ δωμάτιό της είναι έτοιμο εδώ κι ένα μήνα και την περιμένει! Επειδή είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και πολύ καλή εμπειρία και δέκα παιδιά θα έκανα! Προς το παρόν όμως θέλω να την ζήσω, να την χαρώ, να την νιώσω! Να αρχίσει να μιλάει, να κάνει τις γριμάτσες της! Οπότε είναι πολύ νωρίς να μιλάω για το επόμενο. Ό,τι και να ‘ναι το επόμενο είτε αγοράκι είτε κοριτσάκι την ίδια χαρά θα μου δώσει! Δεν έχω πρόβλημα…”

Το ίδιο χαρούμενος φυσικά είναι και ο σύντροφός της και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Γιάννης Γιαννούλης αν κι έχει ξαναζήσει το ίδιο συναίσθημα αφού είναι πατέρας δύο ακόμη παιδιών.

Read More

And More