Η Μ. Πιερίδη κάνει πρόβα νυφικού και “αποκαλύπτει” πότε θα βάλει το τρίτο στεφάνι!

Η Μαριάντα Πιερίδη, μετά από πολλά χρόνια σχέσης με τον καλό της αποφάσισε να βάλει το …τρίτο στεφάνι αλλά πολύ μακριά από δω, όπως λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο Glam.

”Στο προσκήνιο είμαι από το 2002, αλλά στη δουλειά από το 1995. Τότε ήμουν τελείως ανώριμη και άπειρη, με μεγάλο ενθουσιασμό, θέληση, θάρρος και θράσος. Μου έλειπε ένας συνεργάτης που να έχει την εμπειρία να μου δείχνει τι είναι σωστό και τι λάθος”, δηλώνει η τραγουδίστρια που κάνει πλεόν πρόβα νυφικού!

Επιπλέον, μίλησε για τον σύντροφό της, Δημήτρη Καμενίδη, με τον οποίο ετοιμάζεται να παντρευτεί ύστερα από 7 χρόνια σχέσης. Ύστερα από αυτά τα χρόνια, είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του; ”Τον αγαπώ κι είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος και ναι, είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του. Είναι μια ευχάριστη συνήθεια, δεν μπορώ να φανταστώ το σπίτι και τη ζωή μου χωρίς αυτόν”.

Πώς, όμως, πήρε την απόφαση και τολμά να παντρευτεί για τρίτη φορά; ”Είναι άκυρο να το θέλει ο Δημήτρης κι εγώ να του λέω: ”Έχω κάνει κι άλλο γάμο ή δεν το θέλω”. Είναι εγωιστικό, γιατί μιλάμε για ένα αξιοπρεπέστατο παιδί, αληθινό, με αρχές και δεν είναι σωστό από την πλευρά μου να τον αφήσω έτσι. Αυτή τη φορά, τα έχω αφήσει όλα πάνω του. Έχω περάσει πολύ δύσκολα και άσχημα στον δεύτερό μου γάμο, σε σημείο ν’ αρρωστήσω κι εγώ και η οικογένειά μου!”

Η Μαριάντα σχετικά με τον γάμο της με τον Δημήτρη, είπε: ”Θα γίνει με τον τρόπο που επέλεξε ο Δημήτρης και μου αρέσει πολύ η ιδέα του. Αποφασίσαμε να μην γίνει το καλοκαίρι, αλλά αργότερα εκτός συνόρων. Όποιος μας αγαπάει θα λάβει εγκαίρως το εισητήριό του. (γέλια) Ο Δημήτρης έχει φροντίσει ο προορισμός να είναι όσο πιο μακρινός γίνεται. Εγώ, το μόνο που θα κάνω είναι να πάρω… εμένα και το φόρεμά μου. Ο Δημήτρης πιστεύει στα ζώδια και του είπε η Άση Μπήλιου, που την εμπιστεύεται, ν’ αφήσει το καλοκαίρι. Έτσι, έχουμε προετοιμαστεί για φθινόπωρο. Εκεί που θα πάμε είναι λίγο δύσκολο να είναι θρησκευτικός ο γάμος.”

Οι δυο τους είναι μαζί σε όλα. Ποια περιστατικά σχετικά μ’ αυτό θυμάται η Μαριάντα; ”Θυμάμαι μια ηθοποιό, που κάποια στιγμή συμμετείχε σε μία πετυχημένη σειρά, δεν με ήξερε καθόλου κι έτυχε να βραθούμε στο ίδιο event. Ήρθε λοιπόν καταπάνω μου με φούρια και οι κουβέντες που ξεστόμισε ήταν τόσο κακές, τύπου: ”Δεν ντρέπεσαι που τον έχεις μαζί σου παντού;” Μια άλλη φορά ένας επιχειρηματίας μου είπε: ”Δεν είναι ωραίο να λες ότι έχεις σχέση κι ότι τον αγαπάς”. Σε αυτά είμαι αντιδραστική και μου γυρίζει το μάτι. Σε αντίθεση με τον Πέτρο Κωστόπουλο, που μου έχει πει πολλές φορές: ”Άντε, πότε θα φάμε κουφέτα; Περιμένω το προσκλητήριο.”

Τι δηλώνει για τις πρόσφατες στυλιστικές της αλλαγές; ”Ίσως με βλέπεις λίγο πιο μαζεμένη, αν και πάντα ήμουν. Μπορεί να διακρίνεις αυτή τη διαφορά επειδή απέχω από κάποια πίστα. Οι σκηνικές εμφανίσεις, όμω,ς δεν έχουν καμία σχέση με το πώς ντύνομαι στην καθημερινότητά μου. Οι φόρμες είναι το αγαπημένο μου ρούχο και μ’ αρέσει να τις συνδυάζω, ακόμα και με ψηλοτάκουνα!”

Διάβασε περισσότερα στο ”Glam”.

Read More

And More