Η Μ. Τσουρή στο TLIFE για την εγκυμοσύνη της, τον γάμο και τα μαγιό που σχεδιάζει!

Η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι μαζί δύο χρόνια, αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του αθλητισμού και σε λίγους μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους και τον καρπό του έρωτά τους. Η γνωστή αθλήτρια μιλάει στο Tlife, σχεδόν δύο μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί για την εγκυμοσύνη της, την πρόταση γάμου, για το τι θα επιλέξει να φορέσει εκείνη την ημέρα και για τα μαγιό που σχεδιάζει!

Για το φύλο του μωρού που είναι αγοράκι:
“Δεν είχα μπει στη διαδικασία να σκεφτώ τι ήθελα, δηλαδή αν θα ήταν αγοράκι ή κοριτσάκι… Αυτό που ήθελα είναι να είναι ένα υγιές παιδί.”

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της:
“Tου έστειλα ένα μήνυμα και μιλήσαμε αργότερα. Ήταν πολύ απότομο, δεν το περίμενα. Μου ήταν λίγο δύσκολο να συνειδητοποιήσω τι μου συμβαίνει οπότε το αντιμετώπιζα σαν να μην έχει γίνει. Ο Παναγιώτης ενθουσιάστηκε κι εγώ χάρηκα… Απλώς είναι διαφορετικό για τη γυναίκα. Ξέρεις ότι έρχεται μια τόσο μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου, στη ζωή σου. Μπαίνεις σιγά σιγά στη διαδικασία…”


Το όνομα του μωρού: “Τελικά θα είναι Κωνσταντίνος. Θα πάρει το όνομα του πατέρα του Παναγιώτη.”

Πώς κατάφερε να πάρει μόνο τέσσερα κιλά μέχρι τώρα: “Δεν κάνω διατροφή. Έχει να κάνει μόνο με τη γυμναστική. Τρώω κανονικά, αθλούμαι και προσπαθώ να διατηρηθώ σε όσο καλύτερη φόρμα μπορώ. Κολύμβηση κάνω, αλλά όχι καθημερινά. Σίγουρα όμως θα περπατήσω καθημερινά και θα φροντίσω να κάνω κάτι που έχει σχέση με γυμναστική.

Η πρόταση γάμου πώς έγινε;
“Κι αυτή πάρα πολύ απλά. Ήμασταν στο σπίτι μας, μου έδωε το δαχτυλίδι και μου το πρότεινε…”

Το δωμάτιο του μωρού: “Ακόμη δεν το έχουμε ετοιμάσει. Τον άλλο μήνα φαντάζομαι θα τα φτιάξουμε όλα. Γενικά είμαστε σε όλα της τελευταίας στιγμής με τον Παναγιώτη και ψύχραιμοι. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.”

Κολύμβηση ή μπάσκετ θα κάνει το παιδάκι; “Εντάξει τα παιδιά μας γενικά θα είνα σίγουρα αθλητές αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο… Επίσης δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι και πρωτθλητές. Ας γεννηθεί με το καλό, ας περπατήσει, ας μιλήσει και βλέπουμε!” (γέλια)

Ο χαρακτήρας του Παναγιώτη άλλαξε μετά την εγκυμοσύνη της; ” Ο Παναγιώτης ήταν και πριν προστατευτικός αρκετά. Τώρα σίγουρα έχει γίενι λίγο παραπάνω.”

Ο πελαργός έρχεται…: “Αρχές, με μέσα Ιουνίου.”

Ο γάμος πότε και πώς θα γίνει: “Ο γάμος θα γίνει ακριβώς μετά το Πάσχα. Θα είναι ένας πολύ απλός γάμος, πολιτικός. Αυτό γίνεται για το παιδί και κάποια στιγμή αφού γεννηθεί, θα κάνουμε και τον θρησκευτικό.”

Τι θα φορέσει: “Δεν το έχω αποφασίσει ακριβώς. Κάποιο άσπρο, απλό φορεματάκι. Όχι,νυφικό.”

Η προβολή από το Dancing With The Stars της έκανε καλό; “Μου έχει κάνει πάρα πολύ καλό γιατί ό,τι και να κάνω στη ζωή μου, μπορώ να το προβάλλω πολύ πιο εύκολα.”

Όσο είναι έγκυος ασχολείται με τη ζωγραφική; “Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τα μαγιώ. Εγώ ζωγραφίζω τα σχέδια, τα σκανάρουμε και μετά εκτυπώνονται πάνω στο μαγιό. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω!”



Mε το καλό!

Read More

And More