Η Madonna απαντά: Γιατί αποφάσισε να εμφανιστεί στη Eurovision;

Τον προηγούμενο μήνα ο Roger Waters, μέσω του Guardian, έστειλε μια επιστολή στην Madonna με την ελπίδα να αποτρέψει την live εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου στο Tel Aviv.

Κι ενώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, δεν είναι βέβαιο ότι η διάσημη τραγουδίστρια θα εμφανισθεί στη σκηνή του Expo Tel Aviv, καθώς ακόμα δεν έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο, εκείνη σε ανακοίνωσή της προς το Reuters εξηγεί τον λόγο που πήρε την απόφαση να τραγουδήσει στην διοργάνωση.

«Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο. Και κατ«Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More