Madonna: Έξαλλη με Ελληνίδα δημοσιογράφο! “Ένιωσα ότι με βίασε”

Πληγωμένη και θυμωμένη είναι η Μadonna με την ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο Βανέσα Γρηγοριάδη η οποία επιμελήθηκε άρθρο στους New York Times  αφιερωμένο στη βασίλισσα της pop! H Bανέσα, έγραψε μεταξύ άλλων ότι η η Μαντόνα πλέον όσο μεγαλώνει, δυσκολεύεται να είναι μια ποπ σταρ!

Η Madonna έξω φρενών πόσταρε στο Instagram την απάντησή λέγοντας πως νιώθει ότι την έχουν βιάσει! “Το να πω ότι απογοητεύτηκα από το συγκεκριμένο άρθρο είναι λίγο.Όπως φαίνεται, δεν μπορείς να φτιάξεις την κοινωνία… Αλλά και την ατελείωτη ανάγκη να υποτιμά και να υποβαμίζει  τις ισχυές και ανεξάρτητες γυναίκες…Η δημοσιογράφος που έγραψε το άρθρο πέρασε μέρες ώρες και μήνες μαζί μου και ήταν καλεσμένη σε ένα κόσμο που ο περισσότερος κόσμος δεν έχει την ευκαιρία να δει…αλλά επέλεξε να εστιάσει σε επιφανειακά θέματα, όπως ένα έπιπλο που ήρθε σπίτι μου και…ατελείωτα σχόλια για την ηλικία μου… κάτι που δεν θα έκανε ποτέ αν ήμουν άντρας! Λυπάμαι που πέρασα έστω και 5 λετπά μαζί της. Νιώθω βιασμένη” έγραψε μεταξύ άλλων η Madonna!

 

https://instagram.com/p/ByXoF3NBl8j/

“Θάνατος στην πατριαρχεία” που έχει ποτίσει το “ύφασμα ” της κοινωνίας. Δεν θα σταματήσω ποτέ να μάχομαι για να τη σταματήσω”…

Read More

And More