Η Μadonna χωρίς Photoshop!

Η Μadonna χωρίς Photoshop! | tlife.gr

Μία διαφήμιση προδίδει το μυστικό που κρατούσε καλά φυλαγμένο η Madonna.

Είναι η κρέμα που χρησιμοποιεί η βασίλισσα της pop, για να διατηρείται νέα, όμορφη και φρέσκια. Σίγουρα τώρα θέλεις και εσύ να μάθεις ποια είναι αυτή η κρέμα, για να τρέξεις να την αγοράσεις. Δεν σε νοιάζει το κόστος γιατί τα αποτελέσματα σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν. Και επειδή η περιέργεια σκότωσε την γάτα, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε αυτήν την «μαγική» κρέμα

Οριστέ λοιπόν. Κρέμα «Photoshop» και σας κάνει να δείχνετε νέα, αψεγάδιαστη και λαμπερή . Αυτό είναι το μυστικό της αντιγήρανσης, που πολλοί star χρησιμοποιούν για να δείχνουν νέοι, αν και η ηλικία τους αποδεικνύει το αντίθετο.

«Μειώνει τις ρυτίδες ως εκθαύματος και είναι για όλα τα τύπη δέρματος. Για να δείχνετε πάντα νέες και λαμπερές» Αυτό είναι το μήνυμα της συγκεκριμένης φωτογραφίας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και που θέλει να αστειευτεί με τους stars ούτε μία φωτογραφία τους αν πρώτα δεν περάσει από το photoshop»

Ακόμα και η βασίλισα της Pop θέλει το…ρετουσάρισμά της… Σίγουρα η Μαντόνα είναι πανέμορφη παρά τα 51 της χρόνια. Το DNA της, η εντατική γυμναστική, αλλά κυρίως οι φροντίδες των ειδικών της έχουν χαρίσει ένα όμορφο,νεανικό και αξιοζήλευτο παρουσιαστικό!

Ακόμα όμως και οι θεές, θέλουν το …photoshop τους.Δείτε φωτογραφίες από την φωτογράφιση που έκανε η Madge για τις ανάγκες του περσινού της άλμπουμ, hard candy πριν επέμβει ο μάγος του photoshop!

Εδώ η κούραση και τα χρόνια της Μαντόνα φαίνονται στο βλέμμα και γενικότερα στο πρόσωπό της!

και δεν έχει καμία σχέση με τη αυτή τη φωτογραφία που έχει υποστεί επεξεργασία…

και εδώ αν και ολόσωμη η φωτογραφία, μπορούμε να δούμε τα ψεγάδια στο πρόσωπό της

READ more