Η Μαίρη Συνατσάκη μας αποκαλύπτει αν αναλαμβάνει την παρουσίαση του εγχώριου τελικού της Eurovision!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί σήμερα με την είδηση που κάνει εδώ και λίγη ώρα τον γύρο του διαδυκτίου και θέλει την Μαίρη Συνατσάκη μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να αναλαμβάνουν την παρουσίαση του εγχώριου, τελικού της Eurovision 2015.

Οπως έγινε γνωστό ευθύς εξ ΄αρχής, ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά από δύο χρόνια όπου είχε αναλάβει την σκυτάλη της Eurovision, φέτος δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί και πάλι λόγω φυσικά των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων και κυρίως λόγω των εντατικών γυρισμάτων της “Εθνικής Ελλάδος”.

Ετσι, οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης μαζί με τους ιθύνοντες του MAD τα είπαν, τα ξανά είπαν και κατέληξαν η παρουσίαση του φετινού τελικού να έχει έντονο άρωμα γυναίκας. Και μάλιστα; Αυτός ο τελικός να είναι τόσο νεανικός και fresh όσο ποτέ, εξ ΄ου και η συγκεκριμένη επιλογή των προσώπων.

Ναι, κυρίες και κύριοι τον φετινό τελικό αναλαμβάνουν η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με το κολλητό της φιλαράκι την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μάλιστα, την συγκεκριμένη είδηση μου την επιβεβαίωσε και η ίδια η Μαίρη έτσι για τα… μάτια σου μόνο.

“Η αλήθεια είναι πως όντως μαζί με την Ντορέττα αναλαμβάνουμε την παρουσίαση του φετινού εγχώριου τελικού και είναι κάτι που θα το κάνουμε με πολύ χαρά…” μου είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη και έσπευσε να συμπληρώσει:

“Σύμφωνα δε με τον προγραμματισμό που υπάρχει η συγκεκριμένη βραδιά θα βγει στον αέρα μέσα στη πρώτη βδομάδα του Μάρτη, αλλά μη με ρωτάς τίποτα άλλο, γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο να σου πω. Ολα είναι ακόμα ρευστά. Τώρα όλα σχεδιάζονται και αποφασίζονται…”


Read More

And More