Η Μαίρη, το “Πρωινό Mou” και το ραντεβού με το Mega !

Ενας μήνας και κάτι μας έμεινε μέχρι την στιγμή που για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, θα αναλάβουν μέσα από το Mega όχι μόνο το καθημερινό, πρωινό μας ξύπνημα, αλλά και το δύσκολο έργο του να μας σερβίρουν το… “Πρωινό Τους” ! Ενα πρωινό το οποίο η αλήθεια είναι, πως έχουν τιμήσει τα μάλλα οι τηλεθεατές με την προτίμησή τους.

Ενας μήνας και κάτι μας έμεινε ,λοιπόν, και ακόμα η Μαίρη Συνατσάκη δεν γνωρίζει για το αν θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Βλέπετε, μετά την απόφαση των Megaλικών να βγάλουν στον αέρα από τον Νοέμβριο και μετά το “παγωμένο” “Master Chef 2”, τέθηκε το ερώτημα για το εαν πρέπει η Μαίρη να βρίσκεται συγχρόνως και στην πρωινή, αλλά και στην βραδινή ζώνη του Mega, διατρέχοντας τον κίνδυνο να… “καεί” στο άψε-σβήσε κι από εκεί που θεωρείται νέο και φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο, να αρχίζει να… κουράζει. Πως το λέει η παροιμία; “Τα όμορφα χωριά, όμορφα καίγονται”.

Φυσικά, την απόφαση του αν η Μαίρη φέτος θα το παίξει εντέλει σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό στο Μεγάλο Κανάλι, είναι κάτι που θα αποφασίσουν οι έμπειροι άνθρωποι του καναλιού, με τους οποίους και η νεαρή παρουσιάστρια αναμένεται – όπως η ίδια μου αποκάλυψε – μέσα στις επόμενες ημέρες να έχει και σχετικό ραντεβού, προκειμένου να λυθούν όλες οι τηλε-εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Αναμένουμε τα νεότερα…

Read More

And More