Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια κατάθεση ψυχής: «Ήμουν κλινικά νεκρή»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της Κύπρου αύριο μέσα από την εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ».

Η μεγάλη σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε και την έχει αφήσει σχεδόν παράλυτη αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

«Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι, με τουμπάρισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έσπασα στα δύο. Μέχρι πέρυσι ήμουν παράλυτη σχεδόν» φαίνεται να λέει στο τρέιλερ της εκπομπής που κυκλοφόρησε η Μαίρη Χρονοπούλου ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της : «ήμουν κάμποσες μέρες στην εντατική κλινικά νεκρή».

Ακόμη, η Μαίρη Χρονοπούλου ένα απολογισμό ζωής που κάνει μπροστά στην κάμερα δηλώνει «ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το «εισιτήριο» ενώ για τους έρωτες της ζωής της αποκαλύπτει ότι «αγάπησα μια-μιάμιση φορά στη ζωή μου».

Read More

And More