Η Μαλού για τη σχέση της με τον Κουβανό σύντροφό της: «Δεν είμαστε το συνηθισμένο ζευγάρι που…»

Λίγο πριν καλωσορίσει τα 30 η Μαλού μιλάει στο PEOPLE για τον ερχομό του γιου της, την καθημερινότητά της ενώ αποκαλύπτει τι συνέβη όταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε στο στούντιο για ηχογράφηση.

Μπορεί να δουλεύει ασταμάτητα, ωστόσο τα singles που κυκλοφορούν την ανταμείβουν για τις προσπάθειές της. Στην εξίσωση της ζωής της μπαίνει κάποια στιγμή και ο έρωτας. Γνωρίζει τον αγαπημένο της Juan Rodriguez στη Θεσσαλονίκη και λίγα χρόνια μετά γίνονται ζευγάρι. Ο καρπός του έρωτά τους δεν άργησε να έρθει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως το παιδί ήταν κάτι που πάντα ήθελε στη ζωή της.

«Το θέλαμε. Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι. Στην ουσία η σχέση μας μετρούσε περίπου ενάμιση χρόνο όταν γεννήθηκε ο μικρός. Η καθημερινότητά μας άλλαξε, αλλά όχι αρνητικά. Δεν είμαστε το συνηθισμένο ζευγάρι που είναι όλη μέρα σε ένα σπίτι με το παιδί. Οι δουλειές μας απαιτούν να λείπουμε αρκετές ώρες» λέει ενώ εξηγεί πώς βίωσε την περίοδο της εγκυμοσύνης. «Μέχρι τον έκτο μήνα δούλευα κανονικά. Θυμάμαι, μέχρι μέσα Ιουνίου βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη και τραγουδούσα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όταν άρχισε να φαίνεται η κοιλιά μου, σταμάτησα και, καθώς ετοίμαζα τον πρώτο μου δίσκο, έκανα μόνο τις ηχογραφήσεις στο στούντιο. Στον ένατο μήνα, λίγο πριν γεννήσω, ηχογραφούσα το “Ποια ζωή”. Είχα πάει στο στούντιο με την κοιλιά στο στόμα. Tο κουπλέ το “έβγαλα” άνετα, γιατί ήταν πιο χαλαρό. Μόλις μπήκε το ρεφρέν ξύπνησε ο μπέμπης στην κοιλιά και άρχισε να κλοτσάει. Σταμάτησα και ξάπλωσα στον καναπέ μέχρι να ηρεμήσει. Τελικά το “βγάλαμε”. Τον τάραξα τον καημένο». (γέλια)

Read More

And More