Η. Μαμαλάκης: »Αν η Στέλλα έπαιρνε χαμπάρι τι κάνω, θα με μάλωνε!»

Η. Μαμαλάκης: »Αν η Στέλλα έπαιρνε χαμπάρι τι κάνω, θα με μάλωνε!» | tlife.gr

Ο γλυκύτατος Ηλίας Μαμαλάκης, 5 μήνες μετά το χαμό της γυναίκας του, άνοιξε την πόρτα του και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό »People», δήλωσε ότι πιστεύει, πως έχει τη Στέλλα καλό του άγγελο ή ότι εκείνη του έστειλε κάποιον.
Πέρασε πολλά, αλλά όπως είπε: »Έχω γερό στομάχι. Το μόνο που με βοήθησε να ισορροπήσω και να επανέλθω ήταν η δουλειά μου. Μόνο αυτό.» Ο ίδιος θέλει να πιστεύει, ότι η ζωή μας δεν τελειώνει εδώ, ότι υπάρχει μετά. »Είναι αμαρτία να χάνεται η ψυχή», ανέφερε.

Όσον αφορά στο Top Chef, ο 60χρονος παρουσιαστής και συγγραφέας ανέφερε ότι η βαριά του ατμόσφαιρα και το επίσης, βαρύ δίωρο μία φορά την εβδομάδα δεν το βοήθησε να έχει ψηλή τηλεθέαση. Ωστόσο, δηλώνει ότι πήγε αξιοπρεπώς και όλοι οι συντελεστές έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Ο κύριος Ηλίας, δεν συνεχίζει να κάνει τα ίδια πράγματα, με εκείνα που έκανε στην καθημερινότητά του όταν ζούσε η σύζυγός του και μάλιστα είπε: »Αν έπαιρνε χαμπάρι τι κάνω η Στέλλα, θα με μάλωνε» κι αυτό γιατί κάνει πολλές ατσαλιές: »είμαι ακατάστατος, σκορπάω ρούχα από δω κι από κει, τρώω ρυζοφκοφρέτες και μου πέφτουν κομματάκια στο πάτωμα.»

Επιπλέον, ανέφερε ότι αυτό που πέρασε με τη γυναίκα του ήταν μεγάλη δοκιμασία, γιατί κοσκινίστηκαν πολλοί δικοί του άνθρωποι. »Κανένας δεν αγαπάει τον πόνο του άλλου», όπως τόνισε. Αυτό που του λείπει όμως περισσότερο, αυτήν την περίοδο, είναι ένα παιδί. Όπως είπε: »Αν το έκανα το ’75, τώρα θα είχα μια παρέα.»

Πρόσφατα τον φώναξαν από το κέντρο απεξάρτησης των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. »Νομίζω ότι αυτές οι 17 κοπέλες που γνώρισα εκεί είναι οι καλύτερες ψυχίατροι που βρήκα στη ζωή μου. Είναι βασανισμένες γυναίκες που έφαγαν τη ζωή με το κουτάλι και όταν ακούνε το πρόβλημα του άλλου, ξέρουν να τον βοηθήσουν καλύτερα απ’ τον καθένα», εξομολογήθηκε εκείνος.

Τέλος, δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει το πότε θα πάρει σύνταξη, γιατί »όσο περπατάνε τα πόδια μου, τα χέρια μου κινούνται και το μυαλό μου δεν έχει αλτσχάιμερ, θέλω να δουλεύω», παραδέχτηκε ο ίδιος και τόνισε ότι η δουλειά του αρέσει και δεν τη φοβάται.

Διάβασε περισσότερα στο »People» που κυκλοφορεί!

READ more