Η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογείται και συγκλονίζει: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση»

Η Μαντώ Γαστεράτου εξομολογείται και συγκλονίζει: «Δέχτηκα σωματική κακοποίηση» | tlife.gr

Με αφορμή την εξομολόγηση του Βαλάντη για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά του, στον αέρα της εκπομπής «Ελένη«, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Μαντώ Γαστεράτου αναφέρθηκε στη λεκτική αλλά και τη σωματική βία που έζησε όταν πήγαινε στο γυμνάσιο. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πώς ντυνόταν σαν αγόρι και πώς είχε δεχτεί bullying ακόμα και από τους καθηγητές.

«Το bullying σε τσακίζει, σε γονατίζει. Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά τους, να αφουγκράζονται. Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν μιλάνε ποτέ. Εγώ ήμουν ένα τέτοιο παράδειγμα, που όταν πήγαινα σπίτι μου ήμουν ένα αγρίμι και στο σχολείο ήμουν. Δέχτηκα bullying και λεκτικό και σωματική κακοποίηση, κυρίως ψυχική, στο Γυμνάσιο, γιατί ήμουν ένα παιδί πολύ διαφορετικό. Τίποτα δεν θύμιζε τη σημερινή εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν σαν αγοράκι. Ντυνόμουν αγορίστικα με τα ρούχα του αδερφού μου, φερόμουν αγορίστικα. Δέχτηκα bullying και από καθηγητές», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα στο σχολείο, που ήμασταν μπροστά τα κορίτσια στην προσευχή και πίσω τα αγόρια και ήρθε ένας καθηγητής και με έπιασε από τη φαβορίτα, με έσυρε πίσω στα αγόρια και μου λέει «πίσω τα αγοράκια». Και λέω «Κύριε, κορίτσι είμαι», δεν ήταν εμφανές ότι ήμουν κορίτσι. Είχα πολύ κοντά μαλλιά ξυρισμένα και καρφάκια και φόραγα τα ρούχα του αδερφού μου. Για κάποιους προσωπικούς λόγους έτσι είχα αποφασίσει τότε να συμπεριφέρομαι, νόμιζα ότι έτσι θα ήμουν πιο δυνατή».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more