Η Μαντώ Γαστεράτου φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο της – Η χιουμοριστική ανάρτησή της

Η Μαντώ Γαστεράτου εδώ και δυόμιση εβδομάδες κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, ενάμισι χρόνο μετά τον γάμο τους, υποδέχτηκαν στη ζωή τον γιο τους και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Οι υποχρεώσεις της ως μητέρα πια είναι πολλές και η Μαντώ δεν έχει χρόνο για τίποτα άλλο πέραν του γιου της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά. Ωστόσο, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram δεν ξεχνά τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους οποίου μοιράζεται συχνά-πυκνά φωτογραφία από τη νέα καθημερινότητά της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η όμορφη μανούλα δημοσίευσε στο προφίλ της μια νέα φωτογραφία το μικρού της πρίγκιπα και μας έκανε να… λιώσουμε. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο μικρούλς φοράει ένα γαλάζιο φορμάκι με την έκφραση: “Ladies, i have arrived” και έχοντας δίπλα του δύο λευκά παπουτσάκια που έγραφαν “Ισηγόνης Junior” . Ωστόσο, το πρόσωπό του ήταν κρυμμένο με ένα emoji σε μορφή μωρού και, μάλιστα, νευριασμένου.

“ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΉΦΙΕΣ ΝΥΦΕΣ……” , έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ στη λεζάντα που το συνόδευε.

Read More

And More