Η Μαντόνα πήρε εξιτήριο μετά την περιπέτεια με την υγεία της και επέστρεψε στο σπίτι της

Εξιτήριο πήρε σήμερα, Πέμπτη 29/6 η Μαντόνα, μετά την περιπέτεια της υγείας της και τη νοσηλεία στην εντατική.

Σύμφωνα με το BBC, η «βασίλισσα της ποπ» αισθάνεται καλύτερα μετά τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη. Η Μαντόνα μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό ασθενοφόρο, όπως δήλωσε πηγή στο CNN, προσθέτοντας ότι «είναι καλά στην υγεία της».

Σε ανάρτηση της στο Instagram, η ηθοποιός Ρόζι Ο΄ Ντόνελ, μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία της ίδιας με τη Μαντόνα, γράφοντας “Αισθάνεται καλά”.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε τη μόλυνση της Μαντόνα, αλλά οι γιατροί ανέφεραν ότι έγινε εξαιρετικά σοβαρή και χρειάστηκε θεραπεία στην εντατική.

Ο μάνατζερ και παραγωγός της, Guy Oseary, ανακοίνωσε χθες στο Instagram ότι η Μαντόνα, αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας της: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση».

Η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε τον Ιούλιου από τον Καναδά και θα είχε διαρκεια επτά μήνες για τα 40 χρόνια της στη μουσική σκηνή.

Read More

And More