Η Μάρα Δαρμουσλή στο TLIFE, λίγες μέρες πριν τον γάμο της με τον Βασίλη Τσατσάκη! Όλες οι λεπτομέρειες [pics]

Μόλις τρεις ημέρες απομένουν για να ντυθεί για δεύτερη φορά νυφούλα η Μάρα Δαρμουσλή, στο πλευρό του εκλεκτού της καρδιάς της και καταξιωμένου σεφ, Βασίλη Τσατσάκη. Η γοητευτική ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη για τον γάμο της, ωστόσο όπως κάθε νύφη το άγχος να πάνε όλα τέλεια… κυριαρχεί!

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης πρόκειται να παντρευτούν αυτό το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη με τις γαμήλιες προετοιμασίες να βρίσκονται στο peak τους. Κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η κολλητή της νύφης, Χρύσα Γραβάνη, με την οποία όχι μόνο είναι φίλες τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά της έχει βαφτίσει και τον μονάκριβο γιο της, Άγγελο.

Αμέσως μετά το μυστήριο, το ερωτευμένο ζευγάρι θα γιορτάσει με συγγενείς και φίλους, όσο μπορούν λόγω των μέτρων για τον Covid-19. O γαμπρός έχει επιμεληθεί ένα μενού με παραδοσιακές κρητικές συνταγές, που περιλαμβάνει το γνωστό γαμοπίλαφο, καπρικό και τσιγαριαστό.

Λίγες ημέρες πριν το χαρμόσυνο γεγονός, η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE για τα συναισθήματά της, ενώ μας αποκάλυψε τι… έχει ερωτευτεί στον Βασίλη της!

Πώς νιώθεις που σε τέσσερις μέρες θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι μέσα στον τυφώνα, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται και απλά κάνεις πράγματα. Δεν έχω πάρει ακόμη την απόσταση. Νόμιζα ότι με την προηγούμενη εμπειρία θα είχα προλάβει να τα έχω ετοιμάσει εγκαίρως… Πάντοτε υπάρχουν οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, για να μην χάνεις το ενδιαφέρον σου… Να υπάρχει λίγο αδρεναλίνη.

Είμαι πολύ χαρούμενη και περισσότερο ενθουσιασμένη και ψύχραιμη από την προηγούμενη φορά.

Με την κουμπάρα της, Χρύσα Γραβάνη

Τι ερωτεύτηκες στον Βασίλη;

Δεν θα σου φτάνει το θέμα… Πέρα από τα οφθαλμοφανή! Πέρα του ότι έχει ό,τι δεν έχω… δηλαδή μαγειρεύει υπέροχα, έχει υπέροχη υπέροχη λογική, υπέροχη οξυδέρκεια, υπέροχη ευφυΐα, έχει μεγάλη γενναιοδωρία, τρυφερότητα και σεβασμό.

Τι σου αρέσει να σου μαγειρεύει;

Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ απ’ όλα είναι πως ό,τι του ζητήσω θα το κάνει! Έχω υπάρξει απίστευτα παράλογη… Πολύ φαί! Είχε μια ημι-απασχόληση στην καραντίνα, αλλά όταν γυρνούσε έπεφτα με τα μούτρα στο φαγητό!

Τα στέφανα και οι μπομπονιέρες του γάμου της

Μπορεί στο pre-wedding party στην Κρήτη να επέλεξε ένα φόρεμα δημιουργίας της Ειρήνης Μάκκου, ωστόσο για τη μέρα του γάμου της το νυφικό θα είναι από το Bridal Of Athens, όπως ακριβώς και οι μπομπονιέρες και τα στέφανα. Το make up της νύφης θα αναλάβει η κουμπάρα της, Χρύσα Γραβάνη, ενώ τα μαλλιά ο Λευτέρης Αρχοντίτσης.

Από το pre-wedding party του ζευγαριού στην Κρήτη

Με το καλό!

Read More

And More