Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στις ειδήσεις του Star.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι τελείωσε και το καλοκαίρι για την Μάρα Ζαχαρέα. Οι μέρες της ξενοιασιάς και της ξεκούρασης ήρθαν κι έφυγαν και τώρα; Τώρα η γνωστή δημοσιογράφος ετοιμάζεται να επιστρέψει στις τηλεπτικές επάλξεις, αναλαμβάνοντας το τιμόνι των ειδήσεων του Star.

Η Μάρα Ζαχαρέα ,λοιπόν, ετοιμάζεται για την φετινή της τηλεοπτική πρεμιέρα, έχοντας πάει ήδη στο γραφείο, μιας και η αυλαία θα ανοίξει για ΄κείνη την Δευτέρα 11 του μήνα.

Παραδοσιακά το κανάλι της κάτω Κηφισιάς μόλις μας έστειλε την επίσημη ανακοίνωση του για την επιστροφή της Μάρας Ζαχαρέα και για την παρουσία της για ακόμα μία χρονιά στο κεντρικό, δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

“…Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 19:55. Στόχος του ενημερωτικού τομέα και τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2017 – 2018 είναι να συνεχιστεί η δυναμική, ανοδική πορεία του δελτίου ενισχύοντας το ελεύθερο και οικονομικό ρεπορτάζ και δίνοντας έμφαση στις διεθνείς εξελίξεις, την κοινωνία και βέβαια τις πολιτικές εσωτερικές εξελίξεις.

Στο δυναμικό του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων παραμένει η έγκυρη πολιτική συντάκτρια – σχολιάστρια Κάτια Μακρή. Το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του Star θα βρίσκεται στις επάλξεις για ψύχραιμη και αντικειμενική ενημέρωση.Το Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου στις 19:55 θα παρουσιάζει ο Παναγιώτης Στάθης.

Το Απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων (17:45-17:55), Δευτέρα – Παρασκευή,θα παρουσιάζει η Ελένη Τσαγκά. Όπως πάντα, θα περιέχει και το Δελτίο Ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα,το οποίο θα παρουσιάζει ο Κώστας Χριστουδουλάκος.

Διευθυντής ειδήσεων: Κωστής Τσιακανίκας
Διευθύντρια Σύνταξης: Μάρα Ζαχαρέα
Αναπληρώτρια διευθύντρια σύνταξης: Χριστιάνα Χαλκιοπούλου
Αρχισυντάκτης: Ηλίας Παπανικολάου
Προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ: Πέτρος Μποτσαράκος
Προϊστάμενος αθλητικού ρεπορτάζ: Θόδωρος Ζαρμακούπης…”

Read More

And More