Η Μάρα Ζαχαρέα έβγαλε τα κοστούμια και φόρεσε τις φόρμες – Η φωτογραφία από τη γυμναστική και το κομπλιμέντο του Νίκου Χατζηνικολάου

Μετά το πέρας της πρώτης εβδομάδας των γιορτών η Μάρα Ζαχαρέα αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική προκειμένου να βρει ξανά τη φόρμα της και να χάσει τα κιλά που πήρε αυτές τις ημέρες.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την γνωστή παρουσιάστρια με κοστούμια και τακούνια από την καθημερινή παρουσία της στο δελτίο ειδήσεων του Star, ωστόσο όταν τα φώτα σβήνουν και επιστρέφει στο σπίτι της,  βγάζει τα κοστούμια και φοράει τις φόρμες της.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Μάρα Ζαχαρέα δημοσίευσε μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια της γυμναστικής της και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Την εν λόγω ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου κάνοντάς της ένα όμορφο κομπλιμέντο. Η παρουσιάστρια ποζάρει καθισμένη στην μπάλα των pilates και αναρωτιέται:

“Άραγε πόσες ώρες γυμναστική χρειάζεται για να κάψω τα φαγητά και τα γλυκά που έφαγα αυτές τις μέρες;;”, έγραψε η Μάρα Ζαχαρέα με τον Νίκο Χατζηνικολάου να της απαντά: “Ε… όχι να μιλάς και εσύ! Είσαι τόσο αδύνατη!! Τι να πούμε εμείς τότε…”.

Read More

And More