Η Μαρέβα Μητσοτάκη αγαπά την τέχνη! Φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο Art Athina!

Λάτρης της τέχνης η σύζυγος του Πρωθυπουργού βρέθηκε χθες στο Ζάπειο και στην έκθεση Art Athina! 32 γκαλερί από την Ελλάδα και 4 από το εξωτερικό συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της τέχνης. Πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν της Art Athina και απόλαυσαν τα ιδιαίτερα και μοναδικά έργα. Ανάμεσα σ΄αυτούς η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία απόλαυσε τα έργα και πόζαρε με τους δημιουργούς αλλά και με τους γκαλερίστες!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε το chic casual look που αγαπά περισσότερο. Ριγέ κλασικό πουκάμισο σε γαλάζιους τόνους και χακί παντελόνι! Η σύζυγος του πρωθυπουργού συνάντησε και την ζωγράφο και πρώην παρουσιάστρια Στέλλα Καπεζάνου, και φωτογραφήθηκαν μπροστα από τα έργα της!

Δες φωτογραφίες

H έκθεση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, ο οποίος και θα την εγκαινιάσει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 19.30.

Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν 36 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Νέος χώρος διεξαγωγής της 24ης Art Athina είναι το έντονα συνδεδεμένο με τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τη σύγχρονη ελληνική Ιστορία, Ζάππειο Μέγαρον. Πρόκειται για το πρώτο κτήριο που ανεγέρθηκε παγκοσμίως για την εξυπηρέτηση oλυμπιακών αναγκών και το οποίο αποτελεί κόσμημα του νεοκλασικού ρυθμού. Μία ενότητα, ωστόσο, της φετινής διοργάνωσης, το Video, θα βρει στέγη κάτω από τα άστρα του αθηναϊκού ουρανού, στον παλαιότερο εν λειτουργία θερινό κινηματογράφο της Αθήνας, στην Αίγλη Ζαππείου.

H Art Athina ιδρύθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αίθουσών Τέχνης το 1993 και αποτελεί μία από τις παλαιότερες φουάρ της Ευρώπης. Η ισχυρή θεσμική της παρουσία φαίνεται, σήμερα, εξίσου από την ίδια την φούαρ, που φιλοξενεί ελληνικές και διεθνείς γκαλερί, αλλά και από το παράλληλο πρόγραμμα που πέρνει μέρος κατά τη διάρκεια της φουάρ και όλου του έτους.

Η αθηναϊκή φουάρ διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης, σε παραγωγή της εταιρείας BeBest. Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αττική” 2014-2020.

Read More

And More