Μαρία Ηλιάκη: Η μετακόμιση στην Ελβετία, ο γάμος με τον Στέλιο Μανουσάκη και το μυστικό της σχέσης τους!

Αν παρακολουθείς την gossip επικαιρότητα ή απλά ακολουθείς την Μαρία Ηλιάκη στο Instagram θα ξέρεις πώς βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς τον τελευταίο χρόνο είναι full in love. Η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Στέλιου Μανουσάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Κρήτη, ενώ εργάζεται και ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη.

Μπορεί οι δυο τους να περνούν αρκετό διάστημα χωριστά, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του γοητευτικού 35χρονου στην Ελβετία, ωστόσο, αρκετά συχνά η Μαρία Ηλιάκη παίρνει το αεροπλάνο και επισκέπτεται τον αγαπημένο της. Πλέον, η παρουσιάστρια μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Ζυρίχης, για χάρη του έρωτα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα έχει… αίσιο τέλος, αφού όσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Μαρία Ηλιάκη,  η οποία είναι λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά του Instagram, συμμετείχε πρόσφατα σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω του «Question Sticker». Η παρουσιάστρια απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι της, πολλές από τις οποίες σχετίζονταν με την προσωπική της ζωή.

Αρχικά, στην ερώτηση: “Είσαι ερωτευμένη;”, η Μαρία απάντησε: “Είμαι αλλά μπορώ να γίνει και πιο πολύ”, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να δημιουργήσει την δική της οικογένεια, ήταν κάθετη: “Φυσικά”. Ακόμα, αποκάλυψε πώς το μυστικό που κρατάει τη σχέση της -παρά την απόσταση- ζωντανή είναι “η υπομονή και η αγάπη” και ξεκαθάρισε πώς προς το παρόν δεν έχει σκοπό να μετακομίσει μόνιμα στην Ελβετία. Τέλος, σε ερώτηση περί γάμου, με χιουμοριστική διάθεση δήλωσε: “Κάποια στιγμή θα τον πάρω”.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι full in love με τον Στέλιο Μανουσάκη κι εμείς τους χαιρόμαστε πολύ!

Read More

And More