Η Μαρία Ηλιάκη δεν είναι πια ξανθιά: Δες τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις, όταν σκέφτεσαι ανανέωση. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση. Η Μαρία Ηλιάκη την έκανε με το που μπήκε ο Απρίλιος και όντως το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης που θα σε κάνει να ζηλέψεις.

Η παρουσιάστρια, η οποία διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, επισκέφθηκε τον hair expert και καλό της φίλο Νικόλα Βιλλιώτη προκειμένου να βάψει τα μαλλιά της. Έτσι, μετά από πολλά χρόνια, η Μαρία αποχωρίστηκε το ξανθό και υιοθέτησε μια πιο χάλκινη απόχρωση, που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ.

Φανερά ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα, η ίδια έσπευσε να παρουσιάσει το νέο look της στους διαδικτυακούς της φίλου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Η αλήθεια είναι πως το πρωί περνώντας μπροστά από τον καθρέφτη δυσκολεύτηκα να με αναγνωρίσω… την είχα ανάγκη όμως αυτή την αλλαγή και σκέφτηκα: «τόσα έχεις αλλάξει αυτά τα 2 χρόνια σιγά μη κωλώσεις στο μαλλί» @nicolasvill σ´ευχαριστώ γι αυτό το υπέροχο παστέλ χάλκινο όπως το λες κι εσύ…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164