Η Μαρία Κίτσου ποζάρει πάνω σε σκάφος όπως δεν την έχεις ξαναδεί! Φωτογραφία

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ANT1 “Άγριες Μέλισσες” μέσα στο καλοκαίρι, η Μαρία Κίτσου είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαρεί τις διακοπές της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στα νησιά μας και γέμισε τις μπαταρίες της προκειμένου να επιστρέψει ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη για δουλειά στο Διαφάνι.

Με τακτικές αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κίτσου μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες ημέρες της. Με αφορμή, λοιπόν, την έλευση του νέου μήνα και συχρόνως του φθινοπώρου, η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς επέλεξε να αναρτήσει στο προφίλ της μια εντυπωσιακή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές της, στην οποία τη βλέπουμε να οδηγεί ένα σκάφος.

“Oh captain,my captain… Και κάπως έτσι με αυτή τη φωτό αποχαιρετώ το καλοκαίρι και καλωσορίζω το φθινόπωρο… Καλό μήνα παίδες, εύχομαι ο Σεπτέμβριος να είναι πραγματικά καλός μαζί μας”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαρία Κίτσου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Read More

And More