Η Μαρία Λεκάκη σε ρόλο παρουσιάστριας !

Η Μαρία Λεκάκη σε ρόλο παρουσιάστριας ! | tlife.gr

Τον τελευταίο καιρό κρατούσε… αποστάσεις ασφαλείας από την TV, προκειμένου να τα καταφέρει και να ξεκουραστεί, αλλά και να πάρει άλλου τύπου καλλιτεχνικές ανάσες. Ομως, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η Μαρία Λεκάκη αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεοπτική δράση !

Η γνωστή ηθοποιός ,λοιπόν, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, βρίσκεται και πάλι μπροστά από τις κάμερες και μάλιστα; Κρατώντας έναν ρόλο που δεν έχει κρατήσει ποτέ ξανά στην ζωή της και ο ρόλος αυτός είναι ο ρόλς της παρουσιάστριας.

Η Μαρία αναλαμβάνει από αυτό το Σάββατο στην ΕΤ3, την παρουσίαση εβδομαδιαίας, μουσικής εκπομπής, η οποία θα είναι αφιερωμένη στα τραγούδια και στις μουσικές που μας έχουν ταξιδέψει μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο. Με άλλα λόγια ; Η ηθοποιός από αυτό το Σάββατο στις 12.30 το μεσημέρι, θα μας παρουσιάζει τα τραγούδια που χορέψαμε, τη μουσική που λατρέψαμε και τις ταινίες που αγαπήσαμε…

Κλασικές μελωδίες, διαχρονικές επιτυχίες που δημιούργησαν τα «ιερά τέρατα» της εποχής, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Νίκος Μαμαγκάκης κ.ά, ερμηνεύονται από μεγάλες φωνές του σήμερα και μας ταξιδεύουν στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Τη μουσική επιμέλεια της εκπομπής έχει ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και μαζί με την ορχήστρα αναβιώνουν σε κάθε επεισόδιο στιγμές απόλυτης διασκέδασης που παραμένουν ανεξίτηλες στον χρόνο.

READ more