Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει στο TLIFE: Πώς έχασε κιλά, αν έχει περάσει κρίση στο γάμο της – Το Still Standing και το YFSF!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τις παρουσιάστριες που όλοι νιώθουμε ότι όχι απλά την συμπαθούμε αλλά την αγαπάμε! Η αμεσότητα, η αυθεντικότητα, η αλήθεια της και το χιούμορ της είναι μερικά από τα συστατικά της μεγάλης τηλεοπτικής της επιτυχίας. Η Μαρία έχει καταφέρει να πετύχει, με τον δικό της μοναδικό τρόπο και είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που φέρνει τις εκπομπές και τα show στα δικά της μέτρα!

Σήμερα η Μαρία Μπεκατώρου δίνει μια αποκαλυπτική και αληθινή συνέντευξη στο ΤLIFE και μιλάει για όλα. Για τον μεγαλύτερο φόβο της, για το τι θα γίνει με το αγαπημένο της Your Face Sounds Familiar αλλά και για το Still Standing! Αποκαλύπτει με ποιον τρόπο έχασε κιλά αλλά και πώς διατηρεί τώρα τη σιλουέτα της και ομολογεί ότι έχει περάσει κρίση στη σχέση της με τον Αντώνη που όμως δεν τους επηρεάσε, αφού “το σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη και σεβασμός”!

Η Μαρία δεν διστάζει να πει τη γνώμη της για το The Bachelor που θεωρεί ότι υποβαθμίζει όλες τις γυναίκες.

Πώς περνάτε στο still standing;

Περνάμε πολύ ωραία γενικά. Από την ώρα που μπαίνω στο πλατό. Γνωρίζω τους παίχτες πριν το παιχνίδι. Και ρίχνουμε κόσμο και οι περισσότεροι το διασκεδάζουν πολύ.

Πόσες ώρες έχεις γύρισμα;

Εγώ πηγαίνω από τις 12 και φεύγω 11 με 12 το βράδυ.

 

Πως αισθάνεσαι για το still standing, θέλεις να συνεχίσει;

Το έχω μέσα στην καρδιά μου. Αγαπώ το still standing το ίδιο με το your face sounds familiar. Θα ήθελα να το κάνω μια ζωή, αλλά ο κόσμος βαριέται.. γενικά! Προφανώς όταν ο κόσμος βαρεθεί θα σταματήσουμε. Το YFSF μου λείπει γιατί σταμάτησε απότομα και η καρδιά μου έχει  ένα κενό. Για αυτήν την σεζόν δεν θα έχουμε face, αλλά το κανάλι θέλει να το βγάλει στον αέρα. Θα παίξει μεγάλο ρόλο ο κορονοϊός σε αυτό.

Φοβάσαι τον κορονοϊό, προσέχεις;

Στην αρχή ήμουν ψύχραιμη, δηλαδή στην καραντίνα. Το καλοκαίρι φοβήθηκα λίγο γιατί είδα ότι οι άνθρωποι δεν το πήρανε πολύ σοβαρά και είχαν άγνοια κινδύνου. Ήμουν πολύ προσεκτική και πλησίαζα την μαμά μου λίγο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

Θα σου πω 5 εκπομπές και θα μου λες τη γνώμη σου:

GNTM
Πολύ ωραία παραγωγή, ειδικά φέτος με τα αγόρια.

The Bachelor
Δεν είναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνη γιατί υποβαθμίζει όλες τις γυναίκες. Ούτε σφαζόμαστε στην πραγματικότητα για άντρες και δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα των γυναικών. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει 10 λεπτά… μόνο!

Big Brother
Αυτό κι αν δεν το έχω δει καθόλου. Το παλιό Big Brother άνοιγε τον δρόμο στα reality και ήταν ωραίο για τον τηλεθεατή. Πλέον επειδή έχουν αλλάξει τα δεδομένα της κοινωνίας και έχουν επιλεγεί πρόσωπα που δεν είναι χαρακτηριστικά πρόσωπα Ελλήνων. Οι συμμετέχοντες έχουν επιλεχθεί για τις ακραίες τους προσωπικότητες για να κάνουν νούμερα και πραγματικά δεν θεωρώ ότι όλο αυτό με εκφράζει.

Άγριες Μέλισσες
Τις λατρεύω. Το σήριαλ  αυτό εγκαινιάζει έναν νέο δρόμο στις σειρές  στα κανάλια. Είναι καλογραμμένο και έχει εξαιρετικό casting που δεν έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση, αλλά έρχεται από το θέατρο.

Εδώ και αρκετό καιρό είσαι πιο fit από ποτέ. Πες μας πώς τα κατάφερες.

Η γυμναστική ήταν  στην καραντίνα το περπάτημα. Συνολικά την ημέρα έκανα και 15 χιλιόμετρα και έχασα 6 – 7 κιλά.  Το μυστικό είναι ότι έτρωγα λίγο!  Έκοψα τα γλυκά, τα γαλακτοκομικά. Το πήρα απόφαση ξαφνικά γιατί δεν θέλω πολύ πίεση, πρέπει να νιώθω έτοιμη. Τώρα τρώω κανονικά, θα φάω γλυκό μια φορά την εβδομάδα αλλά τότε που τα έχασα τα κιλά, έτρωγα λίγο. 

Πόσα χρόνια είσαι παντρεμένη με τον Αντώνη;

Είμαι παντρεμένη από το 2007 και είμαστε μαζί από το 1999.

Έχεις νιώσει να περνάει κρίση η σχέση σας;

Δε γίνεται όλο αυτό να είναι πάντα χαχα και χουχου. Έχω νιώσει ότι η σχέση μου περνάει κρίση, αλλά δεν ήταν σε τόσο σοβαρό σημείο για να με επηρεάσει. Νομίζω ότι εξαρτάται από τις προσωπικότητες που συνδέονται. Εμείς δεν είμαστε ακραίες προσωπικότητες, μας αρέσει να κρατάμε χαμηλό προφίλ και έτσι πάντα τα βρίσκουμε. Η ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αξιοπρεπής. Αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει αγάπη μετά από τόσα χρόνια, αγάπη και σεβασμός. Τα καλά πρέπει να είναι περισσότερα  από τα κακά. Είμαι ειλικρινής τα κακά, είναι σπάνια.

Σε έχει πειράξει κάτι που έχει γραφτεί για σένα;

Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κακία, αλλά παλιά είχαν ασχοληθεί πολύ με την οικογένειά μου και με ψευδείς ειδήσεις. Εμένα αυτό με ενοχλεί, να ασχολούνται με τους δικούς μου. Για εμένα δεν έχω πρόβλημα να λένε ό,τι θέλουν. Είμαι έτοιμη να ακούσω σχεδόν τα πάντα. Δεν μ΄αρέσει η εμπάθεια… να γράφουν με εμπάθεια

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος;

Θα σου έλεγα το αεροπλάνο. Με ξέρουν πλέον στις εταιρίες. Μια φορά μέσα στο αεροπλάνο φώναζα και έλεγα, έλα πιάσε μου το χέρι. Έχω βιώσει ομίχλη, κυκλώνες να μην προσγειώνεται το αεροπλάνο. Ξέρεις, όταν φοβάσαι κάτι, και έχεις το πρόβλημα, πάντα κάτι σου συμβαίνει. Με ξέρουν πάρα πολύ πια στις εταιρείες. Μου λέει η αεροσυνόδος σας ξέρω… ξέρω τι έχετε κάνει… Τι είχες κάνει; Φώναζα και της έλεγα να μου κρατήσει το χέρι”…

Ο μεγαλύτερος μου φόβος όμως είναι η αρρώστια. Δεν ήταν, αλλά την αντιμετώπισα με τον μπαμπά μου και είδα από πολύ κοντά πως είναι να αρρωσταίνει και να καταλήγει ένας άνθρωπος.

Άκουσε το απόσπασμα της συνέντευξης με την Μαρία να περιγράφει πόσο πολύ φοβάται όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο:

Έχεις κάνει και μια άλλη επαγγελματική δραστηριότητα εκτός τηλεόρασης, τα καλλυντικά σου!

Πάντα μου άρεσαν τα προϊόντα ομορφιάς και σκέφτηκα ότι θα ήθελα να βγάλω μια σειρά καλλυντικών που θα είχα δοκιμάσει εγώ 100 φορές για να ξέρω ότι είναι τέλεια. Έτσι γνωρίστηκα με την εταιρεία  και μου το πρότειναν οι ίδιοι. Βρίσκονται μόνο σε φαρμακεία.

Read More

And More