Η Μαρία Σολωμού επιστρέφει στο Mega !

Την τελευταία φορά ήταν… “Single” και ήταν στο Mega ! Τώρα; Τώρα μπορεί πια να μην είναι… single ,όμως, αποφάσισε και πάλι να περάσει τις πόρτες του Μεγάλου Καναλιού. Ο λόγος; Ο λόγος για την Μαρία Σολωμού ! Ναι, η γνωστή ηθοποιός μετά από αρκετό καιρό είπε και πάλι το “ναι” στους ανθρώπους του καναλιού της Μεσογείων και έτσι ; Επιστρέφει λίαν συντόμως δριμύτερη στους δέκτες μας.

Η Μαρία μετά από πρόσκληση – πρόταση που δέχτηκε από τους συντελεστές της σειράς του καναλιού , “Με λένε Βαγγέλη”, θα εμφανιστεί σε ένα από τα προσεχή επεισόδια, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον “Βαγγέλη” να τα έχει… καλά με το κάρμα του !

Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί μία νέα και ωραία, με την οποία ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο παρελθόν δεν τα είχε πάει καθόλου καλά, μιας και η… μοίρα τα ΄χε φέρει έτσι και της είχε κλέψει το λαπ-τοπ ! Τώρα; Τώρα αποφασίζει να επανορθώσει, μόνο που κι αυτή την φορά δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για ΄κείνον, μιας και θα δει την Μαρία και θα την δει με… άλλο μάτι ! Με το… μάτι του έρωτα !

Read More

And More