Η Μαριάννα Γουλανδρή σχεδιάζει μαγιό με θέμα την Ελλάδα

Η Μαριάννα Γουλανδρή κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάνας Βαρδινογιάννη δημιούργησε πέρυσι της εταιρεία Marianna G. Swimwear Designs. Η Μαριάννα σπούδασε μόδα στο Αmerican IU in London και το Instituto Marangoni fashion design-fashiom styling.

Η πρώτη της συλλογή με μαγιό, κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Βρετανία, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία. Τα μαγιό της είναι σε κλασσικές και λιτές γραμμές, με έντονη εφαρμογή και κυρίως απευθύνονται σε γυναίκες άνα των τριάντα. Στη συλλόγή της υπάρχουν ρούχα παραλίας, φούστες aπό μεταξωτό φουστόν και μάξι φορεματάκια. Το αγαπημένο της κομμάτι από τη συλλογή της είναι το μαγιό ” Mykonos.”


φωτογραφία Espresso

“Xρησιμοποίησα πολλά στοιχεία -θέες του Ολύμπου, πανοπλίες, κεραμικά σκεύη,παραδοσιακά ενδύματα. Με γοήτευσαν τα χρώματα του ελληνικού τοπίου, τα σχέδια και η δομή της πανοπλίας. Είναι σημαντικό για μένα το μαγιό μου να χαρίζουν αυτοπεποίθηση σε αυτόν που το φοράει. Είμαι πολύ απαιτητική όσον αφορά την ποιότητα και την εφαρμογή και το σχέδιο βέβαια, αλλά πάνω από όλα θέλω τα μαγιό μου να κολακεύουν ”, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη της στην ”Vogue”

Read More

And More