Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει την ηλικία της και μιλάει με άνεση για τις… ρυτίδες της!

Από τις καλύτερες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο και ιδιαίτερα δημοφιλής, παρά το γεγονός ότι έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου, μιλάει για το μυστικό του πετυχημένου γάμου της με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, για την κόρη της Χρησηίδα που λατρεύει αλλά αποκαλύπτει και την ηλικία της . Η ηθοποιός είναι 48 ετών και η αλήθεια είναι ότι δεν της φαίνεται καθόλου, αφού δείχνει πολύ μικρότερη

Ο χρόνος που περνάει σας φοβίζει;
“Όχι. Θέλω να μεγαλώσω καλά και σαφώς δεν θέλω να στραβοπατήσω. Σαφώς προσέχω περισσότερο από παλιά αλλά θεωρώ ότι είναι τιμή κανείς να γερνάει. Δεν θέλω να στραβογεράσω και να γίνω σαν το τρία καρό ούτε να μη θυμάμαι τι μου γίνεται, ούτε να σκοντάφτω, ούτε να γίνω σαν την καμπούρα. Αν είναι όταν γεράσω να πάθω όλα αυτά ας τα πάθω. Θέλω όμως να είμαι ζωντανή, να βλέπω το παιδάκι μου να προχωράει, τα μάτια των αγαπημένων μου ανθρώπων, να γεύομαι τις χαρές της ζωής, γιατί η ζωή είναι όμορφη και μικρή”
Η σχέση σας με τις ρυτίδες σας;
Μια χαρά, δικές μου όλες.
Δεν θα κάνατε κάτι;
Δύσκολο πολύ. Δεν αποκλείω να ξυπνήσω ένα πρωί και να έχω πάθει μπορνιόκο, αλλά νομίζω όχι. Δηλαδή δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα που είμαι 48. Είναι λίγο αργά να το ξεκινήσω. Θα ‘ναι πολύ αστείο.
Την λέτε την ηλικία σας…
Ναι γιατί αν δεν την πω δεν θα βρεθεί κανείς να τη πει; Στο Δημοτικό μόνη μου πήγαινα; (γέλια)
Δεν το λένε εύκολα οι γυναίκες;
Ε, αν θέλεις να γίνεσαι σούργελο μη τη λες… Δεν θα βρεθεί ένας άνθρωπος να πει “εγώ ήμουν με τη Μαριάννα στο δημοτικό; Τότε ήταν τόσο και λέει ψέματα και κοροϊδεύει;”. Να γίνομαι ρεντίκολο; Να λένε όλοι “α το κρύβει, ενώ εμείς το ξέρουμε;”.
Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να αλλάξετε επάνω σας;
Ότι δηλαδή τι; Είμαι η τέλεια και θα μου έπεφτε πλάκωμα η βελτίωση; Όχι βέβαια, φυσικά υπάρχουν πράγματα αλλά μ’ αυτά έχω περάσει καλά και δύσκολα στη ζωή μου.

Στην ερώτηση σε ποιον από τους δυο μοιάζει η 5χρονη κόρη τους, η Μαριάννα απάντησε: “Όταν γεννήθηκε ήταν ίδια μπαμπά της . Τώρα έχει και κάποια στοιχεία από μένα. Υπάρχουν άνθρωποι που σκοτώνονται ότι είναι ίδιαι ο Αλέξανδρος και άλλοι που λένε, ότι είναι ίδια έγω! Νομίζω το βασικό είναι ότι έχει δική της προσωπικότητα και έκφραση.Έχει τόσο ξεχωριστή ψυχή, που μοιάζει μόνο στον εαυτό της

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More