Η Μαρίνα Ασλάνογλου για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε: «Έφευγα μαύρη από το θέατρο, έκλαιγα»

Για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε στο παρελθόν από συνάδελφό της και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να το διαχειριστεί μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο Πρωινό, όπου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί.

«Μου αποσπούσε την προσοχή συνέχεια. Ήμουν πιο μικρή τότε και νιώθεις ότι κάποια πράγματα είναι φυσιολογικά και ότι έτσι είναι στον χώρο μας αλλά δεν είναι έτσι. Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις υποστεί αυτό το bullying αυτή την ψυχολογική πίεση πάνω στη σκηνή την ώρα που εσύ ως ηθοποιός ερμηνεύεις και είσαι εκτεθειμένος, να υπάρχει ένας άνθρωπος που μπαίνει μέσα στην ψυχή σου και προσπαθεί να σε αποσυντονίσει, να σε στεναχωρήσει, να σε πληγώσει.

Εγώ έφευγα μαύρη από το θέατρο. Έκλαιγα. Το αντιμετώπισε μόνη μου, το διαχειρίστηκα. Έμεινα στη δουλειά. Έδωσα αρκετές ευκαιρίες για να δω αν αυτό ήταν όντως τυχαίο περιστατικό ή γίνεται επί τούτου. Όταν κατάλαβα ότι γίνεται επί τούτου… Δε μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Μπορεί να περνούσε μια φάση ο άνθρωπος εκείνη την περίοδο. Ένιωθε ανταγωνισμό με μένα παρόλο που ήταν άντρας; Δεν ξέρω» είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Σε άλλο σημείο η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέφερε: «Το όνομά του δεν είναι από αυτά που ακούστηκαν. Εγώ το διαχειρίστηκα μόνη μου, αν άκουγα κάτι και από άλλον νομίζω θα το έλεγα. Ήταν θεωρώ κάτι δικό μας. Σκέφτηκα και την περίπτωση να ήταν κάποιου είδους φλερτ και επειδή δεν έβλεπε ανταπόκριση να αντιδρούσε έτσι. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα προσπαθείς να δώσεις μια εξήγηση. Ήμουν πιο μικρή, δεν ήμουν καν παντρεμένη τότε. Δε μπορείς να ξέρεις τι έχει στο μυαλό του ο άλλος.

Αυτό που συνέβη τελικά ήταν ότι ήρθαν άνθρωποι να χαιρετήσουν στο καμαρίνι και έφυγαν από τις φωνές. Άρχισα και φώναζα, έβριζα, βγήκα από τα ρούχα μου. Δε με αναγνώριζα. Ήταν τόσο συσσωρευμένος ο θυμός μου και η αγωνία μου για να τελειώσει όλο αυτό που βγήκα εκτός ελέγχου. Μετά τελείωσε, σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα. Δε ξαναμιλήσαμε ποτέ αλλά δε μου ξαναέκανε και τίποτα».

Read More

And More