Η Μαρίνα Βερνίκου για τη Βίκυ Καγιά: «Για εμάς τους φίλους της είναι καλύτερα τώρα που απέχει από την τηλεόραση»

Με αφορμή τη δημοπρασία Creaid που διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά, η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στην εκπομπή I love Σουκου και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη.

Η Μαρίνα Βερνίκου αναφέρθηκε στη φιλία της με τη Βίκυ Καγιά, τη διατροφή που ακολουθεί για να παραμένει στα ίδια κιλά ενώ εξέφρασε και την άποψή της για τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Η Βίκυ Καγιά είναι κουμπάρα μου. Τη λατρεύω. Νομίζω ότι της κάνει καλό η αποχή της από την τηλεόραση. Σημασία έχει να είμαστε καλά, να είμαστε ευτυχισμένοι. Κι εφόσον την κάνει ευτυχισμένη αυτό… Για εμάς τους φίλους της είναι πολύ καλύτερα τώρα» ανέφερε για τη Βίκυ Καγιά. 

«Κάνω διαλειμματική δίαιτα και προσπαθώ να μη τρώω για 15 με 17 ώρες. Πρωινό δεν τρώω και προσπαθώ να τρώω από τις 2 και μετά, άρα τρώω 2 με εννιά. Είμαι στα ίδια κιλά από τα 16 μου. Είμαι 55 κιλά, στην εγκυμοσύνη μου έφτασα τα 59. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ  αλλά μου είχαν πει ότι είμαι χοντρή. Τότε έπρεπε να είσαι πάρα πολύ αδύνατη, και μου το σβήσανε το όνειρο πολύ νωρίς» αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Μαρίνα Βερνίκου.

Τέλος, για τις αισθητικές επεμβάσεις είπε, «Γενικά είμαι της άποψης ότι πρέπει ο καθένας να είναι ευτυχισμένος. Αν είσαι ευτυχισμένος με το να έχεις άλλα χείλη, άλλα μαλλιά ή άλλη μύτη, είμαι σίγουρα υπέρ»

 

Read More

And More