Η Μαρλέν των Hi-5 μιλάει για το bodybuilding και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!

Ριζική αλλαγή για την Μαρλέν των Hi-5. Το πρώην μέλος του πρώτου δημοφιλούς girl band στην Ελλάδα, που είχε προκύψει μέσω του show ταλέντων «Pop Stars«, βρίσκεται πλέον στην Αμερική, όπου -εκτός από το τραγούδι και την υποκριτική-  ασχολείται με μια ακόμα αγάπη στη ζωή της: Το bodybuilding!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και την Μαρία Παυλίδου, η Μαρλέν μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή της, αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το bodybuilding και περιέγραψε το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθεί σε μια τυπική μέρα της.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Ομολογουμένως, εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή σου! Πώς αισθάνεσαι με τη νέα σου εικόνα;
Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έκανα για αλλαγή εμφάνισης. Μάλλον, για πνευματική ενδυνάμωση το έκανα. Χαίρομαι που, πλέον, έχω σωματική δύναμη και θετική σκέψη για τον εαυτό μου.

Υπήρξαν, δηλαδή, περίοδοι που δεν είχες αυτή τη θετική σκέψη για τον εαυτό σου; Που δεν είχες αυτοπεποίθηση;
Το θεωρώ ανθρώπινο αυτό. Κανένας δεν είναι τέλειος. Και όλοι περνάμε περιόδους αρνητικότητας.

Πώς αποφάσισες, λοιπόν, να ασχοληθείς με το bodybuilding;
Πάνε χρόνια που ήθελα να βρω την άσκηση που να μου δίνει χαρά. Έτυχε να αρχίσω τα βάρη και μου ταίριαξε. Δεν άρχισα με σκοπό το bodybuilding. Βλέποντας, όμως, τις αλλαγές και ότι δεν χρειαζόταν να κάνω cardio, ασχολήθηκα λίγο πιο σοβαρά.

Ασχολείσαι μ’ αυτό επαγγελματικά; Λαμβάνεις, δηλαδή, μέρος σε διαγωνισμούς;
Ο πρώτος μου διαγωνισμός ήταν φέτος, μαζί με τη Αννέτ Αρτάνι η οποία ασχολείται εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω αν θέλω να το κάνω επάγγελμα. Η μουσική και το τραγούδι, το θέατρο και η υποκριτική είναι ακόμη το επάγγελμα μου. Βεβαίως, ότι μπορεί να λάβω μέρος και σ’ άλλους διαγωνισμούς, ισχύει.

Πρόκειται, ασφαλώς, για κάτι που απαιτεί θυσίες, σωστά; Τι είδους;
Δεν το βλέπω ως θυσία. Το βλέπω ως κάτι που κάνω για τον εαυτό μου. Το να καθαρίσω τη διατροφή μου, καλό μου κάνει. Γενικά, έχει αλλάξει ο μεταβολισμός μου τόσο που τρώω πολύ περισσότερο τώρα. Ειδικά υδατάνθρακες που ήταν πάντα ο εχθρός! Για τον διαγωνισμό υπάρχει μια δυσκολία, ειδικά κανένα μήνα πριν, αλλά το βλέπω ως πρόκληση που μου δίνει άλλου είδους δύναμη. Είναι το πώς το βλέπεις.

Σίγουρα απαιτεί και κουραστική προπόνηση, έτσι δεν είναι;
Η αλήθεια είναι πως ναι, αλλά όπως είπα πριν, το γουστάρω. Είναι ο διαλογισμός μου. Άλλοι έχουν τη γιόγκα, εγώ έχω τα βάρη.

Πώς έφτασες εδώ που είσαι σήμερα; Περιέγραψε μας το προπονητικό πρόγραμμα σου ή μια καθημερινότητά σου.
Κάθε δυο βδομάδες και για περίοδο 12 εβδομάδων, άλλαζα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Πολύ πρωτεΐνη και φαγητό κάθε δύο ώρες. Άρχισα με 45 λεπτά τη ημέρα γυμναστήριο που στη συνέχεια έφτασε τη μιάμιση ώρα για να γίνει τελικά μια ώρα. Τα πάντα είχαν να κάνουν με το πώς αντιδρούσε το σώμα μου με τις αλλαγές. Δεν υπάρχει ένας τρόπος. Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Κάνω βάρη μόνο δέκα περίπου μήνες. Έχω δρόμο ακόμη.

Read More

And More