Η μαρτυρία της 15χρονης που την εξέδιδαν οι γονείς της!

Η μαρτυρία της 15χρονης που την εξέδιδαν οι γονείς της! | tlife.gr

Μία 15χρονη κοπέλα, μαζί με τις δύο της αδερφές, ηλικίας 17 και 19 ετών, έπεσαν θύατα μαστροπείας από τους ίδιους τους, τους γονείς. Μετά από ειδοποίηση της Ιντερπόλ η αστυνομία βρήκε το σπίτι των κοριτσιών. Επικεντρώθηκε στην ανήλικη 15χρονή καθώς η μεγαλύτερή της αδερφή έλειπε με τον πατέρα της στην Βουλγαρία.

Διάβασε την κατάθεση της ανήλικης κοπέλας στο αστυνομικό τμήμα στο Ηράκλειο της Κρήτης, έτσι όπως την δημοσίευσε η »Espresso».

»O ξάδερφός μου έπεισε τους γονείς μου να έρθουν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα για να εργαστούν. Τελικά δεν τους βρήκε δουλειά και οι αδερφές μου αναγκάστηκαν να κάνουν βίζιτες με άντρες που έβρισκαν στον δρόμο. Εμένα ο ξάδερφός μου, πέντε ημέρες αφού ήρθα στο Ηράκλειο, έφερε στο σπίτι μας έναν άντρα ηλικίας περίπου 60 ετών».

»Μου είπε ότι ο άντρας αυτός ήθελε να μένω στο σπίτι του σαν γυναίκα του. Ύστερα από μία εβδομάδα γνωριμίας κάναμε έρωτα για πρώτη φορά, ενώ κάθε φορά που έφευγα μου έδινα 30 με 50€, με τα οποία ψώνιζα φαγητό για την οικογένειά μου. Μετον κύριο αυτό κάναμε έρωτα περισσότερο από 10 φορές».

»Την προηγούμενη Παρασκευή κοιμηθήκαμε στο ίδιο κρεββάτι χωρίς να κάνουμε σεξ γιατί ήμουν αδιάθετη. Όμως δεν σταματούσε να με χαΐδεύει και να με φιλάει. Όταν τηλεφωνησε η θεία μου και είπε ότι είχε περάσει από εκεί η αστυνομία, με γύρισε στο σπίτι».

Ο Ηρακλειώτης πελάτης οδηγήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 4000€. λέγοντας πως πρόκειται για σκευωρία, τονίζοντας ότι η ανήλικη και ο πατέρας της δούλευε στα κτήματά του. Επίσης υποστηρίζει ότι ζώντας με τα παιδιά και τα εγγόνια του δεν θα μπορούσε να φέρνει την ανήλικη στο κρεβάτι του.

Τώρα οι αρχές ψάχνουν τον πατέρα της 15χρονης μαζί με την 17χρονη αδερφή της αλλά και τον 26χρονο ξάδερφο της ανήλικης.

READ more