Η. Ματιάμπα: “Αν φρικάρω μπορεί και να γίνω μοναχός!”

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει ακόμη και τώρα, για το χρώμα του, για το ότι ήθελε να γίνει παπάς όταν ήταν μικρός, για το αν είναι ερωτευμένος αλλά και για την Eurovision!
Ο γνωστός τραγουδιστής για τις οικονομικές δυσκολίες είπε: “Ακόμη και πρόσφατα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου. Υπήρξαν μέρες που πήγαινα στο θέατρο χωρίς να φάω.” και στη συνέχεια το χρώμα του αποκάλυψε: “Κάποιες φορές ένιωθα ότι φοβούνται για το χρώμα μου. Άλλαζα δρόμο για να μην νιώσει άβολα μα κυρία που περπατούσε μόνη της.”
Ο Ησαΐας μικρός ήθελε να γίνει παπάς: “Ίσως επηρεάστηκα από τον παππού μου που ήταν ιερέας. Αν φρικάρω πολύ κάποια στιγμή, μπορεί να τα παρατήσω όλα και να γίνω μοναχός, τουλάχιστον για ένα διάστημα. Το “αγαπάτε αλλήλους” είναι η πιο όμορφη φράση που έχω ακούσει ποτέ.
Δεν είναι ερωτευμένος αυτό τον καιρό, αλλά θα ήθελε: “Θα ήθελα να νιώθω έτσι. Ο έρωτας είναι κάτι που λείπει αυτή τη στιγμή από τη ζωή μου.” και συνέχισε: “Έχω κάνει one night stand, αλλά ο χαρακτήρας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό.”
Τέλος δήλωσε πως δεν του άρεσε το τραγούδι της Eurovision της Ελλάδας: “Με αφήνει αδιάφορο. Δεν νομίζω πως το τραγούδι αυτό κάνει για την Eurovision. Παρόλα αυτά ευχήθηκα στον Λούκα και τον Stereo Mike καλή επιτυχία.”

Read More

And More