Η. Ματιάμπα: “Δέχθηκα ρατσιστικές συμπεριφορές για το χρώμα μου”

Για τη ρατσιστική συμπεριφορά που είχε δεχτεί λόγω της καταγωγής του, τη συμμετοχή του στο “Just the 2 of us” και τη σχέση του με την Τάμτα, μίλησε ο Ησαϊας Ματιάμπα.

“Μικρός δέχθηκα ρατσιστικές συμπεριφορές για το χρώμα μου”, παραδέχθηκε ο νεαρός τραγουδιστής και μίλησε για την καταγωγή του. Ο Ησαϊας γεννήθηκε στα Γιάννενα, το μέρος όπου οι γονείς του γνωρίστηκαν όταν σπούδαζαν. Ο πατέρας του κατάγεται από το Κονγκό και η μητέρα του από ένα χωριό έξω από το Αγρίνιο.
“Και βέβαια είχα ρατσιστικές συμπεριφορές, κυρίως όταν ήμουν πιο μικρός. Είναι πράγματα που δεν θα ήθελα να θυμάμαι, όχι και τόσο ευχάριστα”, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Πάνω στην Ώρα” και συμπλήρωσε: “Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί δεν έχω βιώσει πολλά ρατσιστικά σχόλια ίσως λόγο της θέσης μου ως τραγουδιστής. Όμως, υπάρχουν παιδιά που έχουν ζήσει χειρότερα πράγματα”.
Μιλώντας για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διατηρεί δεσμό με την Τάμτα και, μάλιστα, η σχέση τους να προέκυψε όταν και οι δύο είχαν άλλους συντρόφους, ο τραγουδιστής έκανε λόγο για “μπούρδες”. Ο ίδιος είπε ότι δεν ασχολείται ποτέ με όσα γράφονται. “Και όταν ξεκίνησα λέγανε για την Ψυχράμη… Με την Τάμτα είναι ένα θέμα που έχει περάσει και έχει τελειώσει”, είπε.
Τέλος, όσον αφορά τον τελικό του “Just the 2 of us”, αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε να είναι ένας από τους δύο του τελικού λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει. Όσο για την αποχώρησή του μαζί με την Μαριάννα Πολυχρονίδη, είπε ότι: “Φύγαμε στο καλύτερο σημείο, γιατί αυτό που είχαμε να δείξουμε ως ζευγάρι το δείξαμε”.

Read More

And More