Η μεγάλη δημοσκόπηση του NewsIt για το θρίλερ της 17ης Ιουνίου!

Στο χορό των δημοσκοπήσεων βρίσκεται όλη η χώρα, καθώς η Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα που μπορούν να δημοσιοποιηθούν τέτοιες έρευνες. Το NewsIt έτσι θα σας παρουσιάσει σήμερα τη μεγάλη δημοσκόπηση της Alco ακριβώς ένα 24ωρο πριν την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Την ίδια ώρα, επτακοµµατική Βουλή µε πρώτο κόµµα τον ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Κανένα, δείχνει η δηµοσκόπηση της VPRC για τα Επίκαιρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30% στην εκτίµηση εκλογικής επιρροής και διατηρεί σαφές προβάδισµα έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας, που ακολουθεί µε 26,5%.
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση με ποσοστό 12,5%, ενώ μικρή αλλά διακριτή πτώση καταγράφουν τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα, η ∆ηµοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη συγκρατεί τα ποσοστά της τάξης του 7,5% και επιβεβαιώνει το ρόλο ρυθµιστή στο µετεκλογικό σκηνικό.
Τριπλή ισοπαλία έχουµε στην καταλληλότητα πρωθυπουργού. Αντώνης Σαµαράς, Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρούνται καταλληλότεροι για πρωθυπουργοί από το 15% των ερωτηθέντων και βρίσκονται στη… δεύτερη θέση, αφού προηγείται σταθερά ο… Κανένας µε 31%!

Read More

And More