Η μεγάλη έκπληξη της Δέσποινας! Θα ερμηνέυσει τραγούδι της Άννας Βίσση στον αποψινό τελικό της Eurovision!

Ωρα… Eurovision θα δείξουν απόψε όλα τα ρολόγια! Λίγα λεπτά μετά τις 9.00 το βράδυ επιτέλους θα ανοίξει η αυλαία του πολυαναμενόμενου, εγχώριου ελληνικού τελικού, από τον οποίο και θα βγει ο μεγάλος νικητής που θα φύγει για Κοπεγχάγη.

Ετσι, οι πάντες τρέχουν σήμερα τόσο στην ΔΤ τηλεόραση όσο και στο MAD προκειμένου το βράδυ τα πάντα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια και να λειτουργήσουν σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι.

Φυσικά με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζονται και ο Γιώργος Καπουτζίδης, αλλά και η Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του Φωκά Ευαγγελινού ετοιμάζουν για το βράδυ πράγματα και θάματα, μιας και θέλουν και η φετινή βραδιά να είναι και για εκείνους και για εμάς μία ευχάριστη και μοναδική, τηλεοπτική στιγμή.

Παρόλα αυτά, η Δέσποινα με την προτροπή του δαιμόνιου σε κάτι τέτοιες ιδέες Γιώργου Καπουτζίδη, ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο για τα μάτια μας μόνο. Ετοιμάζει κάτι το οποίο πιστέψτε με θα συζητηθεί πολύ την επόμενη μέρα… Ετοιμάζει κάτι γλυκό το οποίο θα εμπεριέχει και άθφονες δόσεις νοσταλγίας και εννοείται πως θα μας γυρίσει στο παρελθόν.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πληροφορίες, η Δέσποινα αποφάσισε απόψε το βράδυ εκτός όλων των άλλων και φυσικά του ρόλου της ως παρουσιάστρια να μας ερμηνεύσει και ένα τραγούδι. Οχι, όμως, δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε τραγούδι, αλλά επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι της Αννας Βίσση , “Auto Stop”, το οποίο είχε ερμηνεύσει η Αννα το 1980!

Ισως με αυτό τον τρόπο για ακόμα μία φορά η Δέσποινα θέλει να αποδείξει πως όλες αυτές οι φήμες τόσα χρόνια για την… φοβερή και τρομερή κόντρα της με την Αννα Βίσση, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά φήμες, φήμες, φήμες, που μια χαρά εξυπηρετούν το παιχνίδι της εγχώριας σόου-μπιζ!

Βλέπετε, φέτος θα γιορτάσουμε τα 40 χρόνια της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision. Ήταν το 1974 όταν η Μαρινέλλα άνοιξε το χορό των συμμετοχών μας με το τραγούδι «Κρασί, θάλασσα και τ’αγόρι μου» των Γιώργου Κατσαρού και Πυθαγόρα. Ετσι, απόψε θα έχουμε συνολικά πέντε συμμετοχές παλιών και νέων Ελλήνων καλλιτεχνών επί σκηνής και πολλά video από το παρελθόν για να θυμηθούμε και να γιορτάσουμε μαζί με αυτά!

Read More

And More