Η μεγάλη νικήτρια του “Dancing” και τα …ντε σου της βραδιάς !

Πάθος, ρυθμό, κέφι, συγκίνηση, αγωνία ,αλλά και λάμψη ,πολύ λάμψη είχε ο μεγάλος τελικός του “Dancing with the stars” ! Ηταν ένας τελικός με τα …όλα του ! Ηταν ομολογουμένως ένας θεαματικός τελικός, ο οποίος κατάφερε να μας κρατήσει καρφωμένους στους δέκτες μας απο τις 9.00 μέχρι και περίπου τις 12 τα μεσάνυχτα !

Και επειδή τελικός χωρίς …γενναιοδωρίες δεν γίνεται ,κατά την διάρκεια του φινάλε του “Dancing” έπεσαν τα 10άρια βροχή, αν και τόσο ο Αλέξης Κωστάλας ,όσο και ο Γιάννης Λάτσιος δεν δίστασαν στην Ματθίλδη Μαγγίρα να δώσουν και δύο 9άρια ! Κυρίως , ο Γιάννης Λάτσιος, μάλλον δεν θέλησε να χαλάσει την …τηλεοπτική παράδοση και να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο του … “σκληρού πλην τίμιου” κριτή, που κουβαλά απο την αρχή του σόου.

Οσο για την …μονομαχία των δύο κυριών ; Μπορούμε να πούμε πως κρίθηκε στα σημεία, αφού και η Ματθίλδη ,αλλά και η Ερρικα Πρεζεράκου ήταν κάτι παραπάνω απο άψογες σε όλες τους τις εμφανίσεις ,οπότε το ποια να επιλέξει κανείς για να της δώσει την πολύτιμη ψήφο προτίμησής του, ήταν κάτι παραπάνω απο δύσκολο !

Η Ερρικα ήταν πιο …εντυπωσιακή και εκρηκτική, η Ματθίλδη ήταν πιο …χαριτωμένη και …αεικίνητη ! Αναμφισβήτητα πάντως και οι δύο ήταν υπέροχες ! Δυστυχώς ,όμως, νικητής του σόου μπορεί να είναι μόνο ένας κι έτσι μετά απο ένα πραγματικό ντέρμπι που εκτυλίχθηκε , η μεγάλη νικήτρια του σόου είναι η Ερρικα Πρεζεράκου !

Παρόλα αυτά, την …κούπα σήκωσε και η Ματθίλδη, αφού φρόντισε ένα έπαθλο να της το δώσει η αδελφή της Μπέτυ, για να πάει όπως είπε κι εκείνη με ένα βραβείο στο σπίτι και όχι με άδεια χέρια !

Οσο για τα χρήματα που τελικά συγκεντρώθηκαν για το “Make a wish” ; Εχουν ξεπεράσει την αρχική δέσμευση των 100.000 ευρώ όπως είπε και ο Γιάννης Λάτσιος ,ενώ το ακριβές ποσό θα ανακοινωθεί την Δευτέρα επίσημα απο το κανάλι.

Οι τελευταίοι χοροί των διαγωνιζόμενων!

Διάβασε εδώ τι δήλωσε στο TLIFE η νικήτρια του Dancing with the Stars, Έρρικα Πρεζεράκου.

Read More

And More