Η Meghan Markle απαγόρευσε στον πρίγκιπα Harry να ταξιδέψει στην Μεγάλη Βρετανία!

Δύσκολα τα πράγματα παγκοσμίως με την επιδημία του κορονοϊού να “χτυπάει” ακόμη και την βασιλική οικογένεια! Ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 και η Meghan Markle απαγόρευσε στον πρίγκιπα Harry να επισκεφτεί τον πατέρα του, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της Daily Mail. Ο Charles βρίσκεται απομονωμένος με τη σύζυγο του Καμίλα – η οποία βγήκε αρνητική στον κορονοϊό – στην Σκωτία, ενώ ο γιος του με τη σύζυγό του και τον μπέμπη τους φαίνεται πως μετακόμισαν μόνιμα στο Los Angeles και άφησαν το σπίτι τους στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η πηγή της βρετανικής ιστοσελίδας ανέφερε ότι η Δούκισσα εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της ότι ο άντρας της αισθάνεται “αβοήθητος” και “προβληματισμένος” τόσο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ όσο και για τον πατέρα του, που ήρθε αντομέτωπος με τον κορονοϊό. Επικοινωνεί όμως τακτικά και με τον Πρίγκιπα William αλλά και τη Βασίλισσα.

Μάλιστα, η Meghan φαίνεται να είπε ότι αυτή η παγκόσμια κρίση έφερε όλη τη βασιλική οικογένεια πιο κοντά, ιδιαίτερα τον Harry με τον αδερφό του, οι οποίοι είχαν αποξενωθεί μετά το Megxit.

Read More

And More