Η μελαχρινή καλλονή παντρεύεται σήμερα τον αγαπημένο της λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά! [pics]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η γλυκιά Σοφία Λεοντίτση! Η μελαχρινή καλλονή – που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks – πρόκειται να επισημοποιήσει σήμερα τη σχέση της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, ενώ το ζευγάρι περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Βλέπεις η όμορφη Σοφία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μητέρα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, η Σοφία Λεοντίτση και ο Μιχάλης Κατσικιάς αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο σήμερα Σάββατο 27 Οκτωβρίου, ώστε να επισφραγίσουν την ευτυχία τους αλλά και να διευκολύνουν τη γραφειοκρατική διαδικασία αναγνώρισης του παιδιού, όταν έρθει εκείνη η στιγμή.

“Παντρευόμαστε στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, αργότερα θα γίνει η βάφτιση με το καλό και πολύ αργότερα ο θρησκευτικός γάμος, γιατί δεν θέλουμε να τα κάνουμε όλα μαζί”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Σοφία στην εφημερίδα.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής, η Σοφία Λεοντίτση θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της. Ο Μιχάλης στόλισε όλο το σπίτι με ροδοπέταλα και αναμμένα κεράκια, της πήρε πανέμορφα λουλούδια και ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, με την μελαχρινή καλλονή να λέει φυσικά το πολυπόθητο “ναι”!

Read More

And More