Η… μεταμόρφωση της Ζέτας και τα πρώτα της λόγια στην πρεμιέρα του “Just”!

Η αυλαία του “Just the two of us” άνοιξε και η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε με… δόξα και τιμή το ντεμπούτο της στο Mega ως παρουσιάστρια και μάλιστα; Οχι παρουσιάστρια ότι να ΄ναι, αλλά παρουσιάστρια στο prime-time του καναλιού.

Η Ζέτα έκανε το ντεμπούτο της στο Mega και στους δέκτες μας και παραλίγο να μην την αναγνωρίσουμε! Θέλοντας προφανώς να αλλάξει εντελώς λουκ και να αποσυνδέσει την εικόνα που είχαμε για ΄κείνη μέχρι τώρα από τις βραδινές της εμφανίσεις στο “Dancing”, προχώρησε σε ριζικές και… θαρραλέες αλλαγές!

Αποτέλεσμα; Μετά από πολλά – πολλά χρόνια αποχωρίστηκε την μακριά της κόμη και ήρθε στους δέκτες μας έχοντας πια υιοθετήσει το κλασικό, πάντα διαχρονικό και απίστευτα σικ “καρέ”! Το “καρέ” το οποίο αυτό το χειμώνα έχει γνωρίζει μεγάλες δόξες! Αυτή απόψε ήταν η εκδίκηση του “καρέ”… Οχι πια υποταγή στον… κότσο-μπανάνα, υπερπαραγωγή!

Επιπλέον; Το βαρύ μακιγιάζ έχει πάει… περίπατο, όπως επίσης έχουν πάει περίπατο και τα εντυπωσιακά κοσμήματα, αλλά και οι… γκράντε τουαλέτες.

Βλέπετε, η Ζέτα αποφάσισε να φορέσει μία totally black τουαλετίτσα, μίνι, πολύ νεανική και ταυτόχρονα απίστευτα κλασάτη. Οσο για το πως ακριβώς μας καλοσώρισε στο Mega και στο σόου;

“…Επιτέλους, το “Just the two of us” ξεκίνησε. Εχω λίγο τρακ, αλλά πολύ χάπι διάθεση. Οι παίκτες μας είναι όλοι εδώ, πανέτοιμοι, πανέμορφοι, τους αναγνωρίζετε όλους και σε λίγο θα τους δείτε εν δράση, όπου και θα σας αποκαλύψουμε και το ποιος θα συνεργαστεί με ποιον….”

Read More

And More