Η Michelle Obama διαβάζει βιβλία σε παιδιά online!

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama ξεκίνησε μία σειρά online video με αναγνώσεις βιβλίων για παιδιά. Το πρώτο βιβλίο που επέλεξε είναι το εικονογραφημένο «The Grufallo», για το οποίο η Michelle είπε ότι είναι η ιστορία ενός ποντικού που χρησιμοποιεί την «εξυπνάδα και τη φαντασία του» για να αποφύγει τους κινδύνους του δάσους, μία αλεπού και άλλα αρπακτικά.

Τα online video «Mondays With Michelle Obama» είναι μέρος της σειράς PBS KIDS Read-Along και θα συνεχίσουν έως τις 11 Μαΐου.
Προβάλλονται στις σελίδες στο Facebook και στο YouTube του PBS KIDS και στη σελίδα στο Facebook του εκδοτικού οίκου της πρώην πρώτη κυρίας των ΗΠΑ, Penguin Random House.

 

Το live stream με τη Michelle Obama να διαβάζει το παιδικό βιβλίο «The Gruffalo» έλαβε γρήγορα δεκάδες χιλιάδες likes στο Facebook. Άλλοι διάσημοι που έκαναν αναγνώσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού είναι ο Αμερικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής, Τζίμι Φάλον, η ηθοποιός, Τζένιφερ Γκάρνερ και η τραγουδίστρια, Ντέμι Λοβάτο.

«Ανυπομονώ να μοιράζομαι τη μαγεία της αφήγησης με παιδιά οπουδήποτε διαβάζοντας ένα αγαπημένο παιδικό βιβλίο κάθε Δευτέρα» έγραψε η Michelle Obama στον λογαριασμό της στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More