Η Μιμή Ντενίση ξεσπά για το Big Brother: “Απαράδεκτα σχόλια, σεξιστικές συμπεριφορές και πρότυπα βίας”

Η Μιμή Ντενίση πήρε θέση και με έντονο τρόπο αποδοκιμάζει τα ριάλιτι παιχνίδια που έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους, φέτος οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Ιδιαίτερα ενοχλημένη, καυτηριάζει το Big Brother, μετά το χυδαίο και σεξιστικό σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδριδη, περί βιασμού, o οποίος εκδιώχθηκε από την παραγωγή του παιχνιδιού, μετά το σάλο που ξέσπασε. 


Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάνοντας το δικό της σχόλιο.
«Πόσο πιο κάτω θα πέσει το επίπεδο στα κανάλια; Τώρα που πολύς κόσμος μένει μέσα θα βάλουν τα χειρότερα; Και καλά το απερίγραπτο κιτς που επικρατεί, τώρα όμως φτάσαμε σε επικίνδυνα νερά. Απαράδεκτα σχόλια, σεξιστικές συμπεριφορές, απειλές και πρότυπα βίας. Δεν αρκεί να’ναι σοβαρές οι ειδήσεις! Όλο το πρόγραμμα πρέπει να ‘χει επίπεδο και αξιοπρέπεια και πρότυπα θετικά. Όχι, δεν πιστεύω πως μας αξίζει… Αν δεν βλέπει κανείς αυτά τα προγράμματα, θα τα κόψουν. Αν τα βλέπετε, έστω κι από περιέργεια, θα συνεχίσουν να υπάρχουν», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

Ποσο πιο κατω θα πεσει το επιπεδο στα καναλια;τωρα που πολυς κοσμος μενει μεσα θα βαλλουν τα χειροτερα; κ καλα το…

Gepostet von Mimi Denissi am Montag, 7. September 2020

Read More

And More