Η Μις Υφήλιος μιλάει στο «Μαζί σου» για την δολοφονία της μητέρας της από τον θείο της [video]

Η Μις Υφήλιος μιλάει στο «Μαζί σου» για την δολοφονία της μητέρας της από τον θείο της [video] | tlife.gr

20 μέρες πριν, στις 10 Οκτώβρη μια τραγική μέρα ξημέρωσε για την Κρητικιά καλλονή Κωνσταντίνα Παγάνη, αφού ο θείος της σκότωσε την μητέρα της σε μια καφετέρια. Η άγρια δολοφονία έγινε γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα και τα λόγια της Κωνσταντίνας ράγισαν καρδιές. Ο θείος τους φιλοξενούνταν από την μητέρα τους στο σπίτι τους για 3 χρόνια και όταν η αδελφή της Κωνσταντίνας του ζήτησε να απομακρυνθεί από το σπίτι και να βρει κάποιο άλλο μέρος να μείνει εκείνος εκνευρίστηκε και λίγες μέρες μετά σκότωσε την άτυχη γυναίκα

Η Κωνσταντίνα βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Όπως η ίδια ανέφερε μάλιστα, σκοπός της παρουσίας της στην εκπομπή είναι να βοηθήσει όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας. Η ενδοοικογενειακή μαστίζει στις μέρες και η Μις Υφήλιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την αντιμετωπίσει.

Η συμμετοχή της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος συνοδευόταν από ένα μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας γεγονός που φανερώνει την τραγική ειρωνεία. Η εστεμμένη πάσχιζε κατά της ενδοοικογενειακής βίας και τελικά αυτή συνέβη μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Δες όσα είπε στο «Μαζί σου»:

READ more